Redactioneel

Rensa met SKID op Duurzaam Verwarmd

Nu de energietransitie op gang komt, is de vakbeurs Duurzaam Verwarmd de plek waar alle vragen beantwoord worden over verwarming, koeling en ventilatie. Hoe vergroot jij de kansen die de energietransitie jou als installateur biedt? Rensa laat graag zien wat we voor jou kunnen betekenen.
 

Maak kennis met de Rensa SKID

De Rensa SKID biedt dé oplossing voor het plaatsen van een warmtepompinstallatie in seriematige woningbouw. In een SKID komen installatietechnische en logistieke expertise samen. Op de Rensa-stand kan je een voorbeeld van een SKID bekijken. Het team legt uit hoe zo’n SKID tot stand komt en met behulp van VR-techniek kan je diverse Rensa SKIDS bekijken.
 

De voordelen van een 3D BIM model

Vaak is het lastig om vooraf de ruimte voor een warmtepompinstallatie in te schatten, zeker wanneer deze beperkt is. Een 3D BIM model biedt dan uitkomst. Met behulp van Virtual Reality loop je door de woning en kun je de technische ruimte bekijken. Hierdoor is de ruimte goed in te schatten en kan het ontwerp van de warmtepompinstallatie zo compact mogelijk worden gemaakt. 

Meer weten over de Rensa SKID en de inzet van een 3D BIM model & VR-techniek? 
Bezoek Rensa op Duurzaam Verwarmd. Je vind ons op P9. 
 

Vraag nu gratis toegangskaarten aan

Klik hier om je te registeren. Gebruik hierbij de code 20RENSA en ontvang je gratis e-tickets.

De vakbeurs Duurzaam Verwarmd vindt plaats op 17, 18 en 19 maart in de Expo Haarlemmermeer. Meer informatie over de beurs, over de seminars en over route en bereikbaarheid vind je op www.duurzaamverwarmd.nl.