Productnieuws

Rensa start met verkoop van Atlantic

Vanaf heden verkoopt Rensa de producten van het merk Atlantic, een  gerenommeerd merk dat is gespecialiseerd in verwarmingssystemen, zoals all-electric lucht/water warmpomen, hybride warmtepomp, warmtepomp boilers en VRF. Atlantic combineert design en geavanceerde technologie met gebruiksvriendelijke oplossingen voor all-electric toepassingen in de woningbouw en utiliteit.

All-electric lucht/water warmtepompen

Atlantic lucht/water warmtepompen behoren tot de energiezuinigste in de markt en zijn kampioen op het vlak van COP-rendement bij vriestemperaturen. Denk aan een product als de all-electric Alfea R32 warmtepompen. Deze toestellen produceren moeiteloos warm water van 55 °C bij een buitentemperatuur van -20 °C zonder steunverwarming. Dankzij de optionele koelingkit kan de warmtepomp ook gekoeld water van 10°C à 18°C afgeven aan LTV convectoren of aan het circuit van de vloerverwarming (max. 20 à 25W/m2). De warmtepomp heeft een constant hoog rendement door de unieke coaxiale warmtewisselaar. Deze warmtewisselaar is ongevoelig voor vuil wat het systeem efficiënt en betrouwbaar maakt. R32 is het koudemiddel voor deze nieuwe Alfea serie. Daarmee voldoet het aan de Europese verordening m.b.t. het terugdringen van milieuonvriendelijke HFK-gassen.

Hybride warmtepomp

Tevens biedt Atlantic een hybride warmtepomp zónder binnenunit: de Aurea Hybride add-on. Dat betekent dat de cv-ketel niet verplaatst hoeft te worden en dat de ruimte in de woning behouden blijft. De Aurea Hybride add-on past op elke cv-ketel en er zijn geen F-gas handelingen nodig om deze te kunnen plaatsen.

Warmtepompboilers

Met een Atlantic warmtepompboiler kan iedereen energiezuinig baden en douchen. De geïntegreerde warmtepomp neemt warmte op uit de buitenlucht en geeft deze af aan het tapwater in de boiler. De toestellen beschikken over tal van innovatieve functies en zijn o.a. compatibel met zonne-energie (fotovoltaïsche panelen of zonnecollectoren).

Bekijk hier het volledige assortiment.