Productnieuws

Selecteer snel en eenvoudig de juiste luchtverhitter met de WOLF LH-configurator

In situaties waarbij een ruimte niet 24 uur per dag op dezelfde temperatuur gehouden hoeft te worden, zijn luchtverhitters een goede keuze. De indirect gestookte luchtverhitters van WOLF zijn te selecteren op lage mediumtemperaturen en zijn daarmee ideaal te combineren met bijvoorbeeld warmtepompsystemen. Om het maximale vermogen uit te rekenen bij een laag temperaturentraject, heeft WOLF de online LH-configurator ontwikkeld. Hiermee kan op elk moment van de dag snel en eenvoudig een luchtverhitter worden geselecteerd.

Na het kiezen van de variant, kan het type met bijbehorende luchthoeveelheid, type warmtewisselaar en capaciteit worden geselecteerd.

Bij de selectie van de uitblaastoebehoren wordt direct de bereikbare worp zichtbaar. Op basis van de luchtintrede-temperatuur en de medium-temperatuur kan de capaciteit worden uitgerekend en kunnen de verschillende batterijtypes op capaciteit worden vergeleken.

Na selectie van de toebehoren zie je een datablad van de geselecteerde unit met exacte technische specificaties, zoals luchthoeveelheid en verwarmingscapaciteit, bij iedere ventilatorstap.

De diverse luchtverhitters uit het assortiment van WOLF zijn te selecteren. Optioneel zijn ook uitvoeringen geschikt voor koeling (K) mogelijk.

Wil je de WOLF LH-configurator zelf ervaren? Neem dan contact op met het WOLF team voor meer informatie. De WOLF LH-configurator is hier te vinden.