Productnieuws

Snel en vakkundig stofarm inslijpen

Albrand wil de installateur optimaal ontzorgen en kan zowel bij nieuwbouw als bestaande bouw ondersteuning bieden bij het stofarm inslijpen van vloerverwarming. Stofarm inslijpen is toe te passen in verschillende systemen, zoals bij gebruik van cv-ketels, warmtepompinstallaties of hybride systemen. 

Behaaglijk voordeel

Albrand zorgt ervoor dat de leidingen vlak onder de uiteindelijke vloer komen te liggen. Dit zorgt voor een snelle opwarming van de vloer waardoor de gebruiker profiteert van extra comfort en energiebesparing. Door de gelijkmatige temperatuurverdeling kan de temperatuur al gauw 1 à 2 graden lager gezet worden in vergelijking met andere verwarmingssystemen. Dit kan een aanzienlijke energiebesparing opleveren. Bovendien is vloerverwarming gezonder en hygiënischer. Mensen met allergieproblemen of astma voelen zich beduidend beter in een ruimte die wordt verwarmd met vloerverwarming. 

Dit mag je van Albrand verwachten:

- Het stofarm inslijpen van de sleuven voor de 16 mm leidingen in de bestaande dekvloer, óók in fermacell. De gespecialiseerde montageteams werken snel en zorgvuldig en zorgen ervoor dat de gebruiker zo min mogelijk overlast ervaart. 
- Het leggen en aansluiten van de vloerverwarmingsleidingen. Albrand gebruikt hiervoor gecertificeerde vloerverwarmingsbuizen die garant staan voor een extra hoge warmte-afgifte. 
- Het monteren van een Albrand vloerverwarmingsverdeler. 
- Het controleren en afpersen van de installatie. 

Meer weten?

Albrand zorgt er samen met jou voor dat jouw klant verzekerd is van comfortabele, energiezuinige én onzichtbare warmte in de gewenste ruimte(s). Het resultaat: een tevreden klant met een perfect geregeld binnenklimaat. Dat is zeker. Meer weten? Kijk op www.albrand.nl of neem contact op met je Rensa vertegenwoordiger.