Productnieuws

De Tinos en Paros designradiator, een elegante kameleon

Bij renovaties moet je werken met wat je hebt. Onvoldoende opbouwhoogte voor vloerverwarming, geen zin om de vloer op te breken, geen budget voor een warmtepomp? Voldoende redenen om nog te kiezen voor een ‘traditionele’ radiator, vandaag is dit immers nog perfect mogelijk.

En met aandacht voor het interieur, zijn de Tinos en Paros, twee minimalistische verticale designradiatoren van Radson, de ideale oplossing. De Tinos heeft rechte zijkanten en de Paros afgeronde zijkanten.

Een belangrijk voordeel is dat ze zeer dicht tegen de muur gemonteerd worden. Hierdoor lijkt het alsof ze opgaan in de muur, waardoor ze niet té hard gaan opvallen maar volledig geïntegreerd zijn in het interieur.

Geschikt voor iedere ruimte

Ze zijn geschikt voor iedere ruimte, zelfs voor de badkamer in combinatie met een mooie roestvrij stalen handdoekbeugel. Is er geen aansluiting naar de centrale verwarming aanwezig in de ruimte, óf hoeft de ruimte niet altijd opgewarmd te worden (zoals een bureau of zolderkamer), dan is de elektrische versie van de Tinos of Paros de ideale oplossing. Een duurzame oplossing in combinatie met zonnepanelen!

Bovenstaande kenmerken maken van de Tinos en Paros een ware kameleon, die zich aanpast aan elk interieur, aan elke warmtevraag én evengoed ‘meedenkt’ in duurzaamheid .