Productnieuws

Totaaloplossing voor verwarmen, koelen, warm tapwater en ventilatie

De LWZ van STIEBEL ELTRON is één integrale oplossing voor alle installaties in de woning. De binnen opgestelde integraaloplossing haalt zijn energie uit de buitenlucht ten behoeve van verwarming, koeling en warm tapwater. De geïntegreerde WTW verzorgt de woningventilatie en houdt zo het energieverlies laag.

UNIEKE EIGENSCHAPPEN

 • Geperfectioneerde integratie
  Verwarmen, koelen, warmtapwaterbereiding en ventilatie geïntegreerd in één unit. Alle onderdelen zijn optimaal op elkaar afgestemd en de opstelplaats van de unit is beperkt. Grote mate van integratie: korte installatietijden en zeer lage faalkosten tijdens installatie.
   
 • Energiezuinig
  STIEBEL ELTRON producten onderscheiden zich door een hoog rendement in de praktijk, zeker ook bij de LWZ. Technieken die in de NTA8800 nog niet gewaardeerd kunnen worden, zijn wel al in het ontwerp opgenomen.
   
 • Fluisterstil
  Innovatief toesteldesign: trillingsdempers zijn in het toestel geïntegreerd en de starre wateraansluitingen zijn al ontkoppeld. Het resultaat: een bijzonder laag geluidsniveau. Met de silent-mode is dit nog verder te verlagen. Hierdoor is de LWZ ook na 1-1-2021, als de nieuwe geluidsregels van kracht worden, zonder aanvullende maatregelen toepasbaar.
   
 • Eenvoudige en kostenbesparende installatie
  Grote mate van integratie: installatiegemak stond centraal tijdens de ontwikkeling. Bodembron of buitendeel zijn niet nodig. De geïntegreerde buitenaansluitingen voor de luchttoe- en afvoer volstaan voor zowel warmtepomp als ventilatie. Dit monoblock toestel is zonder verplichting van BRL-certificering en koeltechnische papieren te plaatsen.
   
 • Robuust en fraai ontwerp
  Door de integratie oogt het ontwerp fraai en kan het perfect in het zicht op een zolder of in een berging geplaatst worden.