Productnieuws

UbiFit Concentrisch, superveilig en niet duur!

Concentrische systemen bieden, door de buis-in-buis constructie, een extra vangnet bij lekkages. Hierdoor wordt de kans op koolmonoxidevergiftiging sterk gereduceerd. Als een van de grootste producenten van concentrische rookgasafvoer in Nederland, ontwikkelde Ubbink het veilige UbiFit Concentrisch systeem, in Push-Fit en klemband uitvoering.

UbiFit is een compleet programma van verlengbuizen, bochten, doorvoeren en bevestigingsoplossingen, die zich kenmerken door eenvoudige installatie. Het UbiFit Concentrisch Push-Fit systeem zorgt voor een makkelijke (de)montage en is voorzien van afstandhouders en een geleidingsring.

Het Push-Fit systeem is uitgebreid met diameter 100/150 voor uw behoefte aan grotere capaciteit. Het UbiFit Concentrisch Klembandsysteem 60/100 en 80/125 past u toe in de schacht waar beugelen beperkt mogelijk is! Het Klembandsysteem is nu voorzien van de nieuwe, slanke en eenvoudig te bedienen klemband voor snelle en veilige montage.

Voordelen

  • Uitzetting- en krimpbestendig
  • Eenvoudig in te korten
  • Eenvoudige installatie: snelle verwerking door Push-Fit koppeling of Klembandsysteem
  • Minder schadegevoelig
  • Eenvoudige (de)montage
  • Voordelig

Kies prijsbewust voor veiligheid!

Rolux CLV Concentrisch

Voor de collectieve rookgasafvoer biedt Ubbink Rolux CLV Concentrisch.

Productadvies op maat

Heb je vragen? De specialisten van Ubbink adviseren je graag. Bel de Ubbink Productadvieslijn 0313 480 300 of stel je vraag per mail via productadvieslijn@ubbink.nl.