Productnieuws

Voordelig, gemakkelijk en stijlvol: de vlakke paneelradiator

Bij renovaties moet je werken met wat je hebt. Onvoldoende opbouwhoogte voor vloerverwarming, geen zin om de vloer op te breken, geen budget voor een warmtepomp? Voldoende redenen om nog te kiezen voor een ‘traditionele’ radiator, vandaag is dit immers nog perfect mogelijk. En de klant hoeft daarvoor niet diep in zijn portefeuille te duiken.

De E.Flow Integra Ramo en Parada zijn 'verluxte' versies van de degelijke paneelradiator E.Flow Integra. Met een mooie vlakke of geprofileerde voorplaat kunnen deze perfect dienen als designelement in elke ruimte.

De Parada of Ramo uitvoering is ook te vinden in het elektrische aanbod radiatoren van Radson. Is er geen aansluiting naar de centrale verwarming aanwezig in de ruimte, óf hoeft de ruimte niet altijd opgewarmd te worden (zoals een bureau of zolderkamer), dan is de Yali Parada of Yali Ramo de perfecte oplossing. Én duurzame verwarming in combinatie met zonnepanelen!

Tot slot zijn deze vlakke paneelradiatoren (watervoerend of elektrisch) verkrijgbaar in maar liefst 70 verschillende kleuren. Een gekleurde radiator maakt immers de perfect gestylde ruimte volledig áf.