Productnieuws

Voor een ketel is er keuze voldoende, voor de thermostaat maar één

Voor een ketel is er keuze voldoende, voor de thermostaat maar één: de T6 van Honeywell Home. Met deze mooie en makkelijk te installeren slimme thermostaat voorzie je al jouw klanten snel en goed van een optimaal binnenklimaat.

Honeywell Home heeft een realistische kijk op smart home-producten. Het leven kan hectisch zijn en agenda’s onvoorspelbaar. Daarom ontwerpen zij producten met het echte leven als uitgangspunt. De T6 is hét antwoord op de groeiende vraag naar steeds slimmere, robuuste comfortproducten die connected zijn.

Het comfort van connected

Slimme, met internet verbonden producten hebben de toekomst. De T6 is met zorg ontwikkeld en uitgerust met touchscreen-technologie, bediening op afstand via tablet of smartphone, herkenbare universele iconen, ingebouwde wifi en een uitgebreide reeks innovatieve functies. 

Algemene voordelen van de T6

•    Past op aan/uit (24V-230V) cv-ketels en modulerende OpenTherm-ketels 
•    Geschikt voor elk verwarmingssysteem: cv-ketel, warmtepomp, stadsverwarming…
•    Biedt een optimale energie-efficiënte aansturing
•    Zowel als standaard-klokthermostaat als app-bedienbaar te plaatsen 
•    Zoveel ketels, zoveel thermostaten – maar de T6 past altijd en overal.

Geschikt voor elk verwarmingssysteem

De T6 Slimme thermostaat is geschikt voor elk verwarmingssysteem en voor elke installateur. Door de T6 te installeren maak je woningen eenvoudig slimmer en comfortabeler. Jouw klant houdt via de Honeywell Home-app of het aanraakscherm heel eenvoudig de controle over de verwarming, ongeacht hoe hun dag verloopt of wat hun locatie is.

Snelle en soepele installatie

Door de intuïtieve bediening is de T6 eenvoudig te installeren en op te starten. De thermostaat is geschikt voor aansluiting op bestaande bedrading en voor draadloze aansluiting. Een handige extra optie is aansluiting via de slimme wifitechnologie van de T6. Zo leg je snel verbinding met het netwerk van de woning van jouw klant. Via de app heeft de klant vervolgens altijd en overal volledige controle over de verwarming.