Productnieuws

De voordelen van elektrisch verwarmen krachtiger dan ooit

In hedendaagse goed geïsoleerde huizen, vormt elektrische verwarming een kostenefficiënte, gebruiksvriendelijke en vooral duurzame oplossing. Wat dacht je van een verwarmingsvermogen van 950 watt voor een radiator van amper 150 mm breed en 1800 mm hoog. Met de nieuwe Beams Mono-EL in aluminium zet Vasco de voordelen van elektrisch verwarmen krachtiger dan ooit in de verf.

De strakke balkvormige Beams Mono-verwarmingselementen gooiden de afgelopen jaren hoge ogen op het vlak van vormgeving en architecturale vrijheid. De Beams Mono bestaat uit 1 of meerdere individuele, verticale profielen van amper 150 mm breed die naar wens geïntegreerd kunnen worden in het interieur.

Deze radiator heeft nu ook een elektrische variant. Met zijn snelle reactietijd koppelt de Beams Mono-EL alle voordelen van elektrisch verwarmingscomfort aan een uitgepuurd design.

Volledige warmtebehoefte

De elektrische weerstand is in het profiel geïntegreerd en is aan het zicht onttrokken door de afdekplaat aan de achterzijde van de radiator. Vergis je niet, de elektrische Beams Mono-EL is een absolute krachtpatser! Door de hoge warmteafgifte is Beams Mono-EL de perfecte keuze om kleine badkamers tot grotere ruimtes in een mum van tijd op te warmen.

High-end vormgeving

Door de korte reactietijd en compacte vormgeving is Beams Mono-EL vooral interessant in ruimtes waar je slechts beperkt aanwezig bent en toch maximaal warmtecomfort wil, van een badkamer of bureau tot zelfs een tweede verblijf.

Eenvoudige bediening

Het verwarmingselement van de Beams Mono-EL laat zich makkelijk regelen met slechts twee knoppen op het profiel: een aan- en uitknop en een tweede knop voor de koppeling met de RF-thermostaat, waarmee een handig weekprogramma voor elk individueel leefpatroon eenvoudig ingesteld kan worden.

Veiligheid

Verder is er de mogelijkheid om de oppervaktetemperatuur te begrenzen. Heel interessant op plaatsen waar (kind) veiligheid een prioriteit is, zoals in kinderkamers, kinderdagverblijven of in zorginstellingen.

Introductie-actie: bij aankoop van 5 Beams Mono-El radiatoren ontvang je tot 31/12/2019 gratis een I-Pad! Info & voorwaarden: zie ww.vasco.eu