Productnieuws

Voordelig, volledig en veelzijdig veiligheidspakket van Honeywell Home

Geef je klanten de zekerheid van een veilige woning met dit handige totaalpakket van Honeywell Home. Het bevat drie rookmelders, een koolmonoxide-detector en een C1 Wi-Fi Beveiligingscamera. Da’s mooi voordeel in één bestelling –  en eenvoudig en snel geïnstalleerd bovendien!

Voor een veiliger thuis biedt Honeywell Home een prima optie met dit pakket. Zonder hak- en breekwerk geef je je klant meer zekerheid over zijn kostbaarste bezit. De woning is snel voorzien van inbraakdetectie, branddetectie en koolmonoxide-detectie.

Een compleet veilig gevoel

Het pakket bevat een koolmonoxide-detector voor bij de cv-ketel, drie rookmelders voor elders in de woning én de slimme C1 Wi-Fi Beveiligingscamera. Die detecteert elke beweging en legt deze continu in high definition vast. De intelligente geluidsdetectie van de C1 herkent het alarm van rook- en koolmonoxide-melders*. 

Via de bijbehorende app is de gebruiker altijd en overal op de hoogte van wat er bij hem thuis gebeurt. Hij ontvangt berichten op zijn smartphone zodat hij zo nodig maatregelen kan treffen.

Inhoud veiligheidspakket 

XC100-NE Koolmonoxide-detector

- Meet zeer lage koolmonoxidewaarden
- Functioneert onderhoudsvrij, geen batterijvervanging nodig
- Garantie en levensduur 10 jaar

XS100-rookmelders

- Optische detector
- Ingebouwde sirene 85dB
- Garantie en levensduur 10 jaar

C1 Wi-Fi Beveiligingscamera

- Geavanceerd nachtzicht tot wel vijf meter
- 135° breedhoeklens (720p HD)
- Gratis 24 uur beveiligde cloudopslag

* Zie getconnected.honeywellhome.com/nl voor een volledige lijst van koolmonoxide- en rookmelders die compatible zijn met de C1.