Productnieuws

VSH MultiPress is het meest uitgebreide kunststofsysteem met handige features

Door het multiprofiel van VSH MultiPress heb je altijd wel de juiste pressbek in huis. Op www.aalberts-ips.nl/presstool kun je in een handomdraai checken of jouw gereedschap geschikt is voor een veilige en eenvoudige verpressing.

De meerlagenbuizen zijn uiterst flexibel en bieden daarmee optimaal installatiegemak. In de buizen is een aluminium laag aangebracht, waardoor de flexibele leidingen ná het buigen en verpressen vormvast, robuust en stevig blijven en dat de leidingen 100 procent zuurstofdicht zijn.

Slimme features

Het systeem beschikt over vele handige features, die het installeren en onderhouden makkelijker maken. Denk hierbij aan de kleurcodering per maatvoering, om snel de juiste fitting te kunnen pakken.  En de uiterst slimme en eenvoudige manier om de pressbek optimaal om de fitting te plaatsen. Samen met de Leak Before Pressed-functie is dat dé garantie voor snelle en zekere verpressing.

Uiteenlopende toepassingen

Op de buis en fittingen van VSH MultiPress zit Kiwa, KOMO en GASTEC keur, waardoor het systeem zonder problemen gebruikt kan worden voor cv-, sanitair-, gas-, vloerverwarmings- en olievrije persluchtinstallaties.

Overgangskoppelingen draad en knel

Uiteraard is gedacht aan de mogelijkheid om de overgang naar draad of knel te maken. Binnen het VSH MultiPress-systeem zijn messing overgangskoppelingen beschikbaar, waardoor heel eenvoudig de overgang naar andere VSH-systemen gemaakt kan worden, zoals VSH Super.

Breder en dieper assortiment

Om niet mis te grijpen, zijn er honderd koppelingen, overgangen en T-stukken aan het assortiment toegevoegd. Daarnaast zijn de afmetingen 14, 50 en 63 mm geïntroduceerd, waardoor het assortiment nóg completer is.

Meer informatie: aalberts-ips.nl/vsh-multipress