Productnieuws

Wilo ontwikkelt een nieuwe uitwisselgids

Al jaren heeft Wilo een uitwisseltabel op de website en in Wilo-Select. Ook via de Wilo-Assistent App is het mogelijk om pompen te vervangen. Deze tools helpen je snel en eenvoudig (oude) pompen uit te wisselen. Door de groeiende behoefte aan meer en goede informatie heeft Wilo een nieuwe uitwisselgids ontwikkeld: Pompenwijzer.

Een defecte pomp betekent werk. Er moet een nieuwe gevonden worden, de defecte pomp moet eruit en de nieuwe moet (passend) erin. Pompenwijzer helpt om op een snelle en eenvoudige manier de juiste nieuwe pomp te vinden. Indien van belang worden benodigde accessoires, zoals passtukken, getoond samen met handige opmerkingen waar je rekening mee moet houden bij de vervanging.

In de database integreerden we meer dan 8.000 pompen voor toepassingen als circulatie, drukverhoging, vuil- en afvalwater alsmede bronwater. Een dynamische database die vrijwel dagelijks geactualiseerd wordt. Pompenwijzer is de nieuwste en beste uitwisselgids voor pompen die we hebben. Probeer onze nieuwe Pompenwijzer vandaag nog.

pompenwijzer.nl

www.wilo.com/nl/nl