Productnieuws

Wilo-Yonos PICO voorzien van flowmeter

‘Op welke volumestroom draait deze pomp?’, is een vraag die geregeld bij installateurs omhoog komt. Laat dit dan ook exact de extra functionaliteit zijn die Wilo aan de Yonos PICO circulatiepomp toevoegde. Bij de vernieuwde Wilo-Yonos PICO is de volumestroom weergegeven in kubieke meter per uur (m3/hr) en af te lezen op het LED-display van de pomp.

Vernieuwd design en flowmeter

De Wilo-Yonos PICO is de welbekende standaard HR-circulatiepomp van Wilo. Deze is perfect voor verwarmings- en klimaatinstallaties in één- en tweegezinswoningen. Los van een fris design en de flowmeter blijft de Yonos PICO zoals vertrouwd. Ze blijven beschikbaar in alle gangbare uitvoeringen met inbouwlengtes 130 mm en 180 mm, draadaansluitingen RP ½ (15), RP 1 (25) en RP 1¼ (30) en opvoerhoogtes van 1 tot maximaal 8 meter.

De vertrouwde voordelen

De groene bedieningsknop zorgt samen met de intelligente instellingen en intuïtieve gebruikersinterface voor maximaal comfort bij inbedrijfstelling en onderhoud. Voorinstellingen voor radiatoren of vloerverwarming besparen tijd en worden aangegeven met pictogrammen. Zo beschikt de pomp over een ingebouwde ontluchtingsroutine en drukverschil-constantmodus voor de vloerverwarming. De energie-efficiëntie blijft geoptimaliseerd dankzij de EC-motortechnologie, de instelnauwkeurigheid van 0,1m en de weergave van het actuele stroomverbruik en de doorstroming. En het vervangen van de pomp is nog eenvoudiger door de compacte constructie.

Pomp Je Rijk

Op dit moment is de Wilo-Yonos PICO één van de drie actieproducten in de lopende ‘POMP JE RIJK-actie’ van Wilo. Van 1 oktober t/m 31 december 2021 ontvangt iedereen die bij ons een Yonos PICO, Stratos PICO of Isar BOOST5 koopt minimaal één kraskaart. Deze bevat een unieke code die je direct op de actiewebsite pompjerijk.nl kan verzilveren voor een waardebon van €5,-. Alle deelnemers maken daarnaast kans op één van de drie maandelijkse hoofdprijzen t.w.v. € 750,-, € 500,- en € 250,-. Doe jij mee?