Productnieuws

Zeer compacte, stille en toch krachtige JETLINE buisventilator uit voorraad

De JETLINE buisventilatoren van Soler & Palau zijn zeer compact, zeer stil, en dat gecombineerd met een grote opvoerhoogte. Verkrijgbaar met een AC-motor of gelijkstroommotor. De uitvoering met gelijkstroommotor is voorzien van een potmeter in de aansluitdoos, voor het instellen van het toerental. Een regelaar is dus niet noodzakelijk!

Deze nieuwste serie heeft bovendien het INSTALL FRIENDLY predicaat verdiend: zeer snelle montage en inbedrijfstelling door tal van slimmigheden in het ontwerp.

Leverbaar uit voorraad, in de diameters 100 tot en met 315 mm, en 200 tot 1.600 m3/h. De revolutionaire ‘helical’-centrifugale waaier genereert grote opvoerhoogte met een minimaal geluidsniveau. Een geïntegreerde uitblaasdiffusor zorgt voor een optimale luchtstroom en laag geluidsniveau in het kanaal.

De stalen behuizing is 100% lekdicht afgewerkt en op de flenzen zijn rubberen ‘safe’ verbindingen voorzien, voor lekvrije aansluiting op de kanalen. Tussen de motor en de houder is een ‘silent block’ geplaatst, om trillingen tegen te gaan en zo het geluidsniveau te verlagen. 

Het volledig nieuwe ontwerp van de JETLINE biedt wordt gekenmerkt door belangrijke verschillen ten opzichte van tot nog toe bestaande producten:

o             20% efficiënter
o             30% compacter
o             70% lager geluidsvermogen
o             100% lekdicht
o             Eenvoudige installatie in iedere gewenste positie

Alle modellen zijn uit voorraad leverbaar! Klik hier om het assortiment bij Rensa te bekijken.

Het installatiefilmpje kun je hier bekijken.