Productnieuws

Alles onder één dak

Soms zijn dingen of mensen gewoon gemaakt voor elkaar. Neem nou de luchtverdeelsystemen en ventilatie units van Zehnder; ze sluiten naadloos op elkaar aan en halen het beste in elkaar naar boven. Het is een perfecte match. Het klikt. Het klopt. Met Zehnder haal je het uiterste uit het ventilatiesysteem om een perfect en gezond binnenklimaat te creëren.  

Assortiment voor nieuwbouw én renovatie

De Zehnder luchtverdeelsystemen zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en voorzien van een geheel gladde binnenzijde. Dit voorkomt vastzetting van vuil en stofdeeltjes. Er zijn twee verschillende systemen; een voor renovatie- en een voor nieuwbouwprojecten. Bij renovatieprojecten is de ruimte veelal beperkt. De ovale luchtverdeelkanalen van Zehnder zijn dan ideaal. Ze zijn gemaakt voor alle situaties met een krappe inbouwhoogte en worden toegepast in holle vloerdelen, verlaagde plafonds en voorzetwanden. De ronde kanalen zijn ook geschikt voor toepassing in beton en daarmee perfect voor nieuwbouwprojecten.

Ventilatieberekening en ontwerpadvies op maat

Iedereen kan wel eens hulp van een specialist gebruiken. Schakel daarom Zehnder in voor advies bij jouw projecten. Naast een ventilatieberekening krijg je een ontwerpadvies welk ventilatiesysteem en welke onderdelen voor het luchtverdeelsysteem het beste geplaatst kunnen worden. Handig! Het enige wat jij nog hoeft te doen is bestellen bij Rensa en installeren.