Hé installateur! Carver lenen?

Nee, inderdaad je kunt niet meer zomaar de binnenstad van Groningen in. Vanaf 1 februari 2023 mogen bedrijfsauto’s en vrachtwagens zonder ontheffing alleen nog laden en lossen tussen 05.00 en 12.00 uur.
 

We snappen dat dit voor elke installateur de nodige moeilijkheden kan opleveren. Daarom biedt Rensa Verwarming & Ventilatie in samenwerking met Gemeente Groningen, de Europese Unie en Autogroep Century je de mogelijkheid om een elektrische Carver te lenen.

Deze driewieler rijdt op stroom, heeft zero uitstoot en je mag daarmee gewoon de binnenstad in. De Carver staat opgeladen klaar bij onze servicebalie aan de Kieler Bocht 51. Het voertuig beschikt over een laadbak voor gereedschap en onderdelen.

Veel voordelen

Het vervoer met de Carver Cargo kent veel voordelen. Je mag ermee over fietspaden, dus rij je lachend langs files en verkeersopstoppingen. Parkeren is bovendien ook nog eens gratis. Leuker kunnen we het niet maken, behalve dat je dit voertuig ook nog eens gratis kunt lenen.

Dus binnenkort een klus in de binnenstad? Schroom dan niet en reserveer de Carver Cargo bij onze servicebalie. De driewieler kan voor een hele dag of dagdeel geleend worden en dient voor sluitingstijd terug te zijn. De leningsvoorwaarden zijn ook aanwezig bij onze balie. De Rensa servicebalie is geopend tussen 07.00 en 16.30 uur.

Voor meer informatie of reservering:
Telefoon: 050 30 97 304
Email: balie.groningen@rensa.nl