Rensa is dé technische onderdelen-specialist

Rensa heeft als gespecialiseerde technische groothandel meer dan 30.000 onderdelen in het assortiment. Voor cv-installaties, ventilatie- en warmtepompsystemen. Of het nu om een storing of andere acute situatie gaat, of om regulier onderhoud. Met het assortiment en de logistieke diensten van Rensa zorg je ervoor dat het juiste onderdeel, op het juiste moment, op de juiste plek is.  
 

Niets is vervelender dan niet het juiste onderdeel kunnen bestellen of afhalen als jouw klant onverwachts met een storing te kampen heeft. Daarom hebben we een ruime voorraad van alle storingsgevoelige onderdelen en helpen wij je met onze calamiteitendienst of sneldienst uit de brand.

Maar we helpen ook graag mee in het voorkomen van storingen en bieden daarom ook een ruim assortiment service-onderdelen. Want met regulier onderhoud en service ben je een storing vaak een stap voor.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat Rensa voor jou kan betekenen? Maak een keuze in het menu en ontdek meer over onze onderdelen en (logistieke) diensten.

Assortiment onderdelen bij Rensa

Als specialist in verwarming en ventilatie mag je van Rensa ook een uitgebreid assortiment onderdelen verwachten. Zo hebben we voor cv-ketels van alle gangbare merken de onderdelen op voorraad.