Ontdek onze efficiënte SKID-oplossingen voor elk bouwproject

Duurzame technologie ontwikkelt zich – net als de vraag ernaar – harder dan ooit. Tegelijkertijd kampt de branche met een tekort aan handjes. Rensa heeft een oplossing voor deze uitdaging in de vorm van SKID’s, waarin onze technische en logistieke expertise samenkomen.
 
 

Rensa is gespecialiseerd in het prefabriceren van geheel afgemonteerde warmtepompinstallaties op stalen frames. Wij hebben inmiddels al meer dan 1000 SKID’s geleverd. Deze innovatieve prefab-oplossing biedt aanzienlijke voordelen voor de sector.

Het succes achter deze mijlpaal schuilt in Rensa’s capaciteit om gedetailleerde 3D-modellen te gebruiken bij de assemblage van SKID-oplossingen. Dankzij onze doordachte aanpak op voorhand wordt de montagetijd op de bouwplaats drastisch verkort, waardoor je monteurs elders kunt inzetten.

Lucht-water warmtepomp SKID

Geen faalkosten

Faalkosten behoren tot het verleden, omdat de SKID in een werkplaats onder geconditioneerde omstandigheden is gebouwd. De besparing overstijgt zelfs de installatie van de SKID, want door een uniforme assemblage, reduceer je ook de service- en onderhoudskosten.

Alles wat je nodig hebt, zit al in het uniforme SKID-ontwerp. We controleren grondig en leveren elke SKID met serienummer en afpersrapport.

Slim ontwerp voor optimaal ruimtegebruik

Ons doordachte ontwerp zorgt ervoor dat de beschikbare ruimte optimaal benut wordt voor de technische installaties. Hierbij vergeten we de bereikbaarheid voor servicewerkzaamheden niet. In sommige gevallen is een montagebord een uitstekende optie, vooral bij renovatieprojecten of in ruimtes met beperkte toegang.

Rensa biedt merkonafhankelijke SKID-bouwoplossingen beschikbaar vanaf 20 stuks. Deze op maat gemaakte SKID's kunnen binnen slechts 8 weken van concept tot productie worden gebracht, wat ze geschikt maakt voor diverse projecten. Rensa zorgt tevens voor een perfecte logistieke afstemming op jouw project.

SKID varianten en componenten

• Brine-water warmtepomp (solo of all-in-one unit);
• Lucht-water warmtepomp (solo of all-in-one unit);
• Ventilatielucht-water warmtepomp;
• Losse boiler en buffervat;
• Benodigde beveiligingen en appendages (componenten);
• Leidingwerk (tot aansluitingen binnenhuisinstallaties).

Optionele componenten

• Ventilatie unit (systeem C of D);
• Verdeler vloerverwarming/koeling (inclusief regelaar);
• PV-omvormer;
• Monitoring, bekabeling en E-voedingen.

 

Meer informatie?

Neem contact op met Rensa Techniek via skid@rensa.nl