Rensa Rewards vragen bij Rensa

Rensa Rewards

(Klik op één van de vragen om de inhoud te bekijken)

Rensa Rewards is het beloningsprogramma van Rensa voor de installateur. Hiermee kun je ‘Rewards’ verdienen bij je online bestelling.

Bij geselecteerde producten in de webshop van Rensa verdien je de Rewards. Je herkent de producten aan het Rewards-logo en de vermelding van het aantal dat je verzamelt met het bestellen van dat product.

De Rewards kunnen worden ingewisseld voor een cadeau uit de uitgebreide cadeaushop. Naast een uitgebreid assortiment cadeaus kan je de Rewards inwisselen voor diverse vouchers. Ook is het mogelijk om de Rewards te schenken aan een goed doel. Rensa heeft vier goede doelen geselecteerd, deze vind je in de cadeaushop.

  • Het Rensa Rewards programma is voorbehouden aan de professionele installateur.
  • Rensa Rewards is alleen toegankelijk voor Administrator gebruikers van de webshop rensa.nl.
  • In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat het Rensa Rewards programma niet beschikbaar is onder Mijn Account. Mocht dit het geval zijn, stuur dan een e-mail naar rewards@rensa.nl.
  • Op bestelde producten met speciale projectafspraken worden geen Rewards uitgekeerd.
  • De geldigheid van Rensa Rewards is vastgesteld op twee kalenderjaren plus het restant van het kalenderjaar vanaf de datum dat de Reward is verdiend.

Nee, je verdient Rewards bij geselecteerde producten in de webshop. Je herkent deze producten aan het Rewards-logo en de vermelding van het aantal dat je verzamelt met het bestellen van dat product.

Daarnaast verdien je de Rewards wanneer je zelf online een bestelling plaatst in de webshop van Rensa.

Dat is een order die via de webshop van Rensa.nl is geplaatst. Maak je gebruik van ICM? Ook deze orders tellen als online bestellingen. Let op: je dient zelf de online bestelling in de webshop te plaatsen om de Rewards te verdienen.

Nee, dat hoeft niet het geval te zijn. Veelal is een gedeelte van het assortiment van de leverancier opgenomen in het Rewards-programma. Door middel van het zoekfilter is gemakkelijk te zien welke producten van een leverancier Rewards hebben.

Om deel te nemen aan Rewards dien je je aan te melden. Log in op de webshop van Rensa en meld je aan op de Rensa Rewards pagina, te vinden onder Mijn Account. Let op: Rensa Rewards is alleen toegankelijk voor Administrator gebruikers van de webshop. Rensa mag klanten uitsluiten van deelname met opgave van reden. In dit geval wordt geen Rensa Rewards bedrijfspagina getoond onder Mijn Account.

Het puntensaldo is te vinden op de speciale Rensa Rewards pagina in de webshop van Rensa.nl. Hiervoor dien je eerst in te loggen. Het puntensaldo is alleen zichtbaar voor Administrator gebruikers van de webshop.

Nee, Rewards zijn bedrijfsgebonden. Dat wil zeggen dat de Rewards verdiend worden op bedrijfsniveau. Rensa Rewards is alleen toegankelijk voor Administrator gebruikers van de webshop.

Elk persoon met een Administator rol heeft onder Mijn Account Rensa Rewards staan. Zodra iemand met een Administator rol zich heeft aangemeld voor Rewards, staat op de Rensa Rewards pagina het aantal Rewards vermeld. Dit is zichtbaar voor elke Administrator.

Elke administator heeft via deze pagina toegang tot de cadeaushop en kan de Rewards verzilveren.

In de cadeaushop staat onder Mijn account de gegevens van de Administator die zich heeft aangemeld. Per debiteurnummer kunnen de gegevens van 1 Administrator worden genoteerd. Het opgegeven e-mailadres wordt gebruikt voor alle belangrijke communicatie over Rewards.

Het verzilveren van Rewards is alleen mogelijk voor Administrator gebruikers van de webshop. Via de speciale Rensa Rewards pagina kan men doorklikken naar de cadeaushop om de Rewards te verzilveren.

De geldigheid van Rensa Rewards is vastgesteld op twee kalenderjaren plus het restant van het kalenderjaar vanaf de datum dat de Reward is verdiend.

Check de Veelgestelde vragen in de cadeaushop. Deze vind je in het menu onder Service. Staat jouw vraag er niet bij, dan kun je die stellen via het contactformulier. Deze vind je in het menu onder Service. Dan wordt jouw vraag zo spoedig mogelijk beantwoord.

Ben je al aangemeld voor Rensa Rewards? Check dan ook even de Veelgestelde vragen in de cadeaushop. Deze vind je in het menu onder Service. Staat jouw vraag er niet bij, dan kun je die stellen via het contactformulier. Deze vind je in het menu onder Service. Dan wordt jouw vraag zo spoedig mogelijk beantwoord.

Ben je nog niet aangemeld voor Rensa Rewards en heb je een vraag die er niet bij staat? Mail dan naar rewards@rensa.nl. Dan reageren we zo snel mogelijk op jouw vraag.