Jaga Climate Designers

Klimaatverandering en de komst van nieuwe technologieën en technieken eisen nieuwe energiezuinige oplossingen voor verwarming, koeling en ventilatie. Producten met minder energieverbruik zorgen voor een beter en gezonder binnenklimaat, zónder schade toe te brengen aan het buitenklimaat. Jaga streeft ernaar om traditionele systemen met een hoog energieverbruik en hoge uitstoot van schadelijke stoffen zoveel mogelijk te vervangen door alternatieve systemen. Jaga werkt graag mee aan een betere, duurzame toekomst. Zorgen voor het klimaat is geen keuze meer, maar een verplichting voor ons allemaal. Er is geen planeet B!

Strada Hybrid

  • Low-H20 Technologie, voor verwarming op lage watertemperaturen.
  • Energie-efficiënt koelen in combinatie met een warmtepomp.
  • Nog compacter dankzij de Dynamic Boost Hybrid, tot 3x meer warmte afgifte.
  • Tot 9x snellere opwarming, de snelste en best regelbare radiator.
  • Laagste geluidsniveau, minder dan 30dB(A).
  • HR-ketels presteren maximaal op hun laagste temperatuur. 

Al ruim 50 jaar

De Jaga radiator is nooit een gewone radiator geweest. Al ruim 50 jaar is Jaga bezig met het bedenken van duurzame oplossingen. De producten zijn vanaf het begin bedoeld om in combinatie met milieuvriendelijke energiebronnen zoals warmtepompen en zonne-energie ingezet te worden. De ultralichte warmtewisselaar van de eerste Jaga producten bevatte al de basis van al de nieuwe en toekomstige producten.

Technologische voorsprong

De technologische voorsprong die Jaga heeft, zit in de basis in de lichtgewicht, responsieve en krachtige Low-H2O warmtewisselaar. Vandaag de dag zijn de Jaga producten uitgegroeid tot complete klimaatsystemen voor koeling, ventilatie en verwarming. Doordat de producten lichter, kleiner en stiller zijn dan traditionele systemen, verbruiken zij aanzienlijk minder energie. Bovendien worden er minder grondstoffen gebruikt en gaan ze minimaal 30 jaar mee. Aan het eind van hun levensduur zijn de producten volledig recyclebaar. Goed voor mens en milieu dus.

Dit is dan ook de reden dat wij onszelf Jaga Climate Designers noemen. We zullen ons altijd blijven ontwikkelen en inzetten voor een beter binnen- en buitenklimaat.

Climate Designers

De Climate Designers staan zowel binnen als buiten voor je klaar om te adviseren. Het stopt bij Jaga niet bij het maken van een offerte. Er wordt met je meegedacht over de passende oplossing in jouw project voor verwarming, koeling en/of ventilatie. Jaga bouwt graag bruggen tussen alle betrokken partijen – installateur, opdrachtgever, engineer, architect - om in elk project de wensen van alle betrokken partijen te verenigen en zo te komen tot een goed duurzaam concept. Respect voor elkaar en het milieu is daarbij vanzelfsprekend.

Jaga Academy

Kennisoverdracht zien wij als één van onze kernactiviteiten. Met de Jaga Academy bieden we een divers aanbod opleidingen aan voor onze installateurs. Hiermee willen we het kennisniveau in onze branche verhogen. Welke duurzame systemen en oplossingen zijn er en hoe kunnen die ingezet worden?