Jaga

Klimaatverandering en de komst van nieuwe technologieën en technieken eisen nieuwe ecologische oplossingen voor koeling, ventilatie & verwarming. Jaga voelt de urgentie om radiatoren en convectoren te ontwikkelen die het klimaat altijd ten goede komen. Jaga radiatoren bevatten de meest innovatieve verwarmings-, koelings- en ventilatiesystemen voor een gezond klimaat.
 

Jaga streeft ernaar om traditionele systemen met een hoog energieverbruik en hoge uitstoot van schadelijke stoffen zoveel mogelijk te vervangen door alternatieve systemen. Maar al sinds het ontstaan in 1962 focust Jaga op innovatie en creativiteit. Jaga doorbreekt het traditionele denken en verrast al decennia lang met totaal nieuwe concepten, zowel op technisch als esthetisch vlak.

Technologische voorsprong

De Jaga convector is nooit een gewone radiator geweest en evolueert nu naar een klimaatkoeler. De ultralichte warmtewisselaar van onze eerste producten bevatte al de basis van al onze nieuwe en toekomstige producten. Vandaar de technologische voorsprong in lichtgewicht, responsieve en krachtige warmtewisselaars voor wat tegenwoordig een compleet klimaatsysteem voor verwarming, koeling en ventilatie geworden is.

De technologische voorsprong die ze hebben zit in de basis in de lichtgewicht, responsieve en krachtige Low-H2O warmtewisselaar. Vandaag de dag zijn Jaga's producten uitgegroeid tot complete klimaatsystemen voor koeling, ventilatie en verwarming. Doordat de producten lichter, kleiner en stiller zijn dan traditionele systemen, verbruiken zij aanzienlijk minder energie. Bovendien worden er minder grondstoffen gebruikt en gaan deze producten minimaal 30 jaar mee.

Aan het eind van hun levensduur zijn de producten volledig recyclebaar. Goed voor mens en milieu dus.