Jaga Climate Designers

Klimaatverandering en de komst van nieuwe technologieën en technieken eisen nieuwe energiezuinige oplossingen voor verwarming, koeling en ventilatie. Consumenten vragen steeds vaker dat om duurzame en comfortabele verwarming of koeling van hun huis.

Jaga producten zorgen voor een lager energieverbruik en een beter en gezonder binnenklimaat, zónder schade toe te brengen aan het buitenklimaat. Dit alles met een laag energieverbruik en passend bij elke warmtepomp.

Strada Hybrid

  • Low-H20 Technologie, voor verwarming op lage watertemperaturen.
  • Energie-efficiënt koelen in combinatie met een warmtepomp.
  • Nog compacter dankzij de Dynamic Boost Hybrid, tot 3x meer warmteafgifte.
  • Tot 9x snellere opwarming, de snelste en best regelbare radiator.
  • Laagste geluidsniveau, minder dan 30dB(A).
  • HR-ketels presteren maximaal op hun laagste temperatuur. 

Bekijk de Strada Hybrid

Al ruim 60 jaar

De Jaga radiator is nooit een gewone radiator geweest. Al ruim 60 jaar bedenkt Jaga duurzame oplossingen. De producten zijn ontwikkeld om in combinatie met milieuvriendelijke energiebronnen zoals warmtepompen en zonne-energie ingezet te worden.

Technologische voorsprong

De technologische voorsprong die Jaga heeft, zit in de basis in de lichtgewicht, responsieve en krachtige Low-H2O warmtewisselaar. Vandaag de dag zijn de Jaga producten uitgegroeid tot complete klimaatsystemen voor koeling, ventilatie en verwarming. Doordat de producten lichter, kleiner en stiller zijn dan traditionele systemen, verbruiken zij aanzienlijk minder energie. Bovendien worden er minder grondstoffen gebruikt en gaan ze minimaal 30 jaar mee. Aan het eind van hun levensduur zijn de producten volledig recyclebaar. Goed voor mens en milieu. Dit is dan ook de reden dat zij zichzelf Jaga Climate Designers noemen. Ze blijven zich ontwikkelen en inzetten voor een beter binnen- en buitenklimaat.

Climate Designers

De Climate Designers staan zowel binnen als buiten voor je klaar om te adviseren. Het stopt bij Jaga niet bij het maken van een offerte. Er wordt met je meegedacht over de passende oplossing in jouw project voor verwarming, koeling en/of ventilatie. Jaga bouwt graag bruggen tussen alle betrokken partijen – installateur, opdrachtgever, engineer, architect - om in elk project de wensen van alle betrokken partijen te verenigen en zo te komen tot een goed duurzaam concept. Respect voor elkaar en het milieu is daarbij vanzelfsprekend.

Jaga Academy

Kennisoverdracht ziet Jaga als één van hun kernactiviteiten. Met de Jaga Academy bieden ze een divers aanbod opleidingen aan voor installateurs. Hiermee verhogen ze het kennisniveau in de branche en jij kan jouw klant beter helpen. Je bent dan goed op de hoogte van alle duurzame systemen en oplossingen en hoe deze worden ingezet.

Bekijk het Jaga assortiment