Remeha

Remeha. Creating better living environments.

Remeha gelooft dat iedere verandering klein begint en dat we samen het verschil maken voor een betere leefomgeving. Door nieuwe dingen te bedenken en te innoveren. Remeha bedenkt, ontwerpt en maakt oplossingen voor het binnenklimaat die nú bijdragen aan een duurzamere leefomgeving. Producten die bijdragen aan je comfort. En steeds zuiniger en slimmer zijn. Dat is wat ons verbindt en in beweging brengt. Want wat klein begint, kan zomaar de wereld veranderen.

Remeha, onderdeel van BDR Thermea Benelux, ontwikkelt innovatieve en energiezuinige producten voor klimaatbeheersing c.q. warmte, koeling en warm water, zowel voor woningen als utiliteit. Met haar innovaties wil Remeha zo goed mogelijk anticiperen op wensen en behoeften van nu en in de toekomst. Door duurzame binnenklimaatoplossingen haalbaar en betaalbaar te maken wil het bedrijf een belangrijke bijdrage leveren aan een CO2-neutrale samenleving. Hybride warmtepompen, met op termijn de toepassing van duurzaam gas, spelen ook in de verdere toekomst hierin een belangrijke rol.

Met ruim 500 medewerkers in Nederland geeft Remeha op eigentijdse wijze invulling aan ontwikkeling, productie en marktbenadering, waarmee zij in Nederland én in Europa is uitgegroeid tot een vooraanstaande fabrikant. Remeha is één van de voornaamste merken binnen BDR Thermea Group.

 

Meer lezen over Remeha?

Waarom ingewikkeld doen als het makkelijk kan? Met de komst van warmtepompen en hybride systemen is de wereld van verwarmen al complex genoeg geworden, vindt Remeha. Daarom ontwikkelde de Apeldoornse leverancier van binnenklimaat oplossingen, een productfamilie die draait op hetzelfde besturingssysteem. Groot voordeel voor de installateur: kent hij één Ace-toestel, dan kent hij ze allemaal. 

Lees meer over de Elga Ace