Remeha

Duurzame en besparende comfortoplossingen voor iedereen
 

Remeha ontwikkelt voortdurend innovatieve en energiezuinige comfortoplossingen voor het binnenklimaat, zowel voor woningen als utiliteit. Met een breed product- en dienstenportfolio, voor zowel verwarming, koeling als warm water, maken we duurzame en besparende comfortoplossingen bereikbaar voor iedereen.

Met haar innovaties wil Remeha zo goed mogelijk anticiperen op wensen en behoeften van nu en in de toekomst. Met ruim 500 medewerkers geeft Remeha op eigentijdse wijze invulling aan ontwikkeling, productie en marktbenadering, waarmee zij in Nederland én in Europa is uitgegroeid tot een vooraanstaande fabrikant.

Remeha is één van de voornaamste merken binnen BDR Thermea Group, een internationaal toonaangevende producent en distributeur van innovatieve verwarmingssystemen, warmwatersystemen en aanverwante diensten. De producten van BDR Thermea Group worden wereldwijd in 100 landen verkocht.

 

Meer lezen over Remeha?

Waarom ingewikkeld doen als het makkelijk kan? Met de komst van warmtepompen en hybride systemen is de wereld van verwarmen al complex genoeg geworden, vindt Remeha. Daarom ontwikkelde de Apeldoornse leverancier van binnenklimaat oplossingen, een productfamilie die draait op hetzelfde besturingssysteem. Groot voordeel voor de installateur: kent hij één Ace-toestel, dan kent hij ze allemaal. 

Lees meer over de eenvoud van de Ace-familie