Spirotech

Spirotech

Spirotech is dé specialist op het gebied van vloeistofconditionering voor gesloten systemen. Spirotech hecht veel waarde aan kwaliteit, innovatie en service. Want dankzij die waarden 'zijn we groot geworden'. Je bent bij Spirotech aan het juiste adres voor topproducten en adviezen op maat.
 

Als Helmonds familiebedrijf is Spirotech meer dan 50 jaar geleden als eerste in Nederland begonnen met het ontwikkelen van lucht- en vuilafscheiders voor systeemwater in verwarmings- en koelinstallaties. De producten worden alleen geproduceerd met hoogwaardig materiaal zoals messing, staal en de sterkste magneten. Omdat de hoogste kwaliteitsstandaard wordt gehaald biedt Spirotech tot wel 20 jaar garantie. Daarnaast zijn een aantal producten onafhankelijk getest door KIWA Gastec en zijn bewezen besparingen vastgesteld. 

Expert op het gebied van systeemwaterkwaliteit

Internationale ketel- en warmtepompfabrikanten, installateurs en adviseurs realiseren zich dit en schrijven Spirotech dan ook al jarenlang voor bij woningbouw- en utiliteitsprojecten. Naast lucht- en vuilafscheiding biedt Spirotech onder anderen ook drukbehoud, vacuümontgassing, open verdelers en additieven aan. Wateranalyses en adviezen op maat zijn mogelijk dankzij een uitgebreid laboratorium in België. Dit alles maakt Spirotech tot marktleider en expert op het gebied van systeemwaterkwaliteit. 

Automatische microbellenontluchter, de SpiroVent RV2 UA022W

  • Nooit meer tussentijds handmatig ontluchten.
  • Radiatoren altijd helemaal warm.
  • Binnen 2 tot 4 jaar terugverdiend. 
  • Tot wel 6% minder gasverbruik, aangetoond door TNO en Kiwa GASTEC.
Bekijk het assortiment
SpiroTopAB050

SpiroTop AB050

Een lekvrije vlotterontluchter om hoge punten in een installatie automatisch te ontluchten.

Bekijk het product

SpiroTrap MB3

SpiroTrap MB3

Magnetische vuilafscheider. Pakt zelfs de kleinste vuildeeltjes aan!

Bekijk het product

SpiroCombi MB3

SpiroCombi MB3

Grote maten, perfect geschikt voor warmtepompinstallaties.

Bekijk het product