Zehnder

De producten en systemen van Zehnder helpen je bij het realiseren van een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Dit doen ze door fantastische oplossingen te bieden op het gebied van ventilatie, verwarming, koeling en filtering. Voor zowel woon- als werkomgeving.
 

Fantastische oplossingen

Zehnder wil de nummer één keuze voor jou en jouw klanten zijn. Daarom wordt er bij de ontwikkeling van de Zehnder producten en systemen extra aandacht besteed aan gezondheid, duurzaamheid en design. Maar ook aan  energie-efficiëntie en installatiegemak. De producten worden in Zehnders eigen laboratorium uitgebreid getest. Dit maakt Zehnder al jaren tot een betrouwbare leverancier met vooruitstrevende binnenklimaatoplossingen.

Hulp en advies

Zehnder staat graag voor je klaar wanneer je hulp of advies nodig hebt. Zo biedt Zehnder allerlei (praktische) ventilatie-trainingen aan en kun je geregeld aansluiten voor een webinar over een actueel onderwerp. Daarnaast is er een deskundig team die je helpen met al je vragen over het binnenklimaat.  

Zehnder introduceert een nieuw kleurenpalet voor radiatoren. Lees HIER meer. Of ga naar zehnder.nl