Vitaal

Het Vitaalste Bedrijf van Gelderland, dat word je niet zomaar. In 2013 werd een vitaliteitsprogramma opgezet, nadat uit een onderzoek bleek dat het onderwerp vitaliteit op de werkvloer onvoldoende aandacht kreeg. Aan de hand van de thema’s beweging, voeding en mentaal fit worden doorlopend activiteiten en initiatieven ontplooid.
 

Inmiddels is aandacht voor vitaliteit door bijna alle werknemers volledig omarmd en zijn de vele, vaak even gezellige als gezonde, activiteiten niet meer weg te denken bij het familiebedrijf.

Onder de noemer ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’ wordt er heel wat gesport, gekookt en ontspannen met collega’s. Denk bijvoorbeeld aan door Rensa gefaciliteerde cursussen Mindfullness en Timemanagement voor mentale fitheid, gezamenlijke deelname aan regionale sportevenementen, het delen van gezonde recepten en onder meer de aanwezigheid van een dietist en masseur.

Bijkomend voordeel is dat het de samenwerking tussen de verschillende afdelingen ook zeer ten goede komt.

Programma Bouwen aan Vakmanschap

Binnen Rensa bouwen we samen aan de toekomst van ons bedrijf. We houden ontwikkelgesprekken waarin medewerkers en leidinggevende samen kijken naar de toekomst van de afdeling en functie. Samen wordt besproken welke ontwikkeling de medewerker kan maken en op welke manier Rensa hierin kan ondersteunen. Al deze ontwikkelingen tezamen leiden tot beweging en vernieuwing en dragen bij aan een duurzaam Rensa.

Vitaalste bedrijf van Gelderland

De vitaliteitsprogramma’s hebben het bedrijf niet alleen energieke en gemotiveerde medewerkers opgeleverd, maar ook de titel Vitaalste Bedrijf van Nederland.

Zo werden we het Vitaalste bedrijf van Gelderland