Nieuws

Nieuw: Zehnder ComfoClime en ThermalShield

Productnieuws

Ontdek Zehnder ComfoClime; een lucht/lucht-warmtepomp die koelt en verwarmt met verse buitenlucht. Dit in tegenstelling tot klassieke lucht/lucht-warmtepompen die lucht circuleren. ComfoClime past bovenop de ComfoAir Q ventilatie-unit, en kan zo extra verwarmings- en koelvermogen toevoegen aan de woning. Het nieuwe geïsoleerde ThermalShield luchtverdeelsysteem zorgt ervoor dat de duurzaam verwarmde of gekoelde lucht op de juiste plek in het huis komt. 

Met Apollo ProFlow inregelafsluiters bespaar je tijd en geld!

Productnieuws

Aalberts integrated piping systems biedt installateurs een uitgebreid pakket inregelafsluiters met het Apollo ProFlow assortiment. Met name het innovatieve PICV dynamische inregelventiel zorgt voor enorme bespringen én vermindert de kans op faalkosten.

Aquarea Hybrid+: Koel in de zomer, warm in de winter

Productnieuws

Door gestegen energieprijzen gaan huiseigenaren actiever op zoek naar mogelijkheden om hun gas- en elektriciteitsverbruik te reduceren. Dat kan door de verwarming op 19 °C te zetten, het huis beter te isoleren, korter te douchen of naar alternatieven voor bestaande gasgestookte cv-ketels te kijken. Maar wat als deze cv-ketel nog tiptop in orde is?

Openingstijden en leveringen rond Hemelvaart

Bedrijfsnieuws

Rondom Hemelvaart hebben we aangepaste openingstijden en levertijden. Op donderdag 26 en vrijdag 27 mei zijn onze verkoopkantoren en servicebalies gesloten.

Rensa levert nu ook emissievrij met elektrische truck

Bedrijfsnieuws

Een deel van de bestellingen bij Rensa Verwarming & Ventilatie wordt in de Achterhoek nu permanent emissievrij bezorgd. Rensa Family Company, het logistieke zusterbedrijf van Rensa, bezorgt die bestellingen sinds mei 2022 met een elektrische vrachtwagen. De inzet van het voertuig is de volgende stap in de realisatie van onze ambitie om in 2030 klimaatneutraal te zijn.

AutoSar zelfbalancerende thermostaatkranen; voor het in balans brengen van verwarmingssytemen

Productnieuws

Het balanceren van een installatie, hoewel onzichtbaar, is van het grootste belang om de ruimtetemperaturen in woongebouwen te homogeniseren. De installatie kan echter complex zijn omdat de ongelijke verdeling van het debiet van een installatie wordt veroorzaakt door de geometrie van de circuits: hoogte van de vloeren, afstand tot de hoofdinlaat, ellebogen, drukverliezen, enz. 

Handig aanlasstuk vereenvoudigt en versnelt overgang van dikwandige naar dunwandige leidingsystemen

Productnieuws

Veel installateurs zullen de situatie wel herkennen: op een dikwandige leiding moet met een T-stuk een aansluiting naar een dunwandige leiding worden gemaakt. Met het Prestabo aanlasstuk biedt Viega hiervoor nu een handige en snelle oplossing. 

Elegantie ten top met de Figuresse badkamerradiatoren

Productnieuws

Met de stijlvolle Figuresse badkamerradiatoren creëert Radson de perfecte match voor de designgerichte klant. Deze reeks designradiatoren zet in op de ideale combinatie van stijl en functionaliteit en geeft met zijn gedurfde vormen een nieuwe dimensie aan badkamerinrichting.  

Nu €300,- cashback op de Orcon WTU-1500-EC-IE

Productnieuws

Geniet nu extra voordelig van een optimaal binnenklimaat! De Orcon WTU-1500-EC-IE balansventilatie is een goede manier om duurzaam, gezond en comfortabel te ventileren in klaslokalen, kantoren, sportscholen, en horeca. Door (optionele) slimme luchtkwaliteitssensoren wordt de luchtkwaliteit continue gemeten en bijgestuurd. Zo is er in elke ruimte altijd voldoende frisse en schone lucht aanwezig. En met onze speciale actie krijg je nu €300,- cashback! 

WICU®Clim is een geïsoleerde koelleiding volgens brandklasse BL-s1, d0, EN 13501-1

Productnieuws

WICU®Clim is een in de fabriek gemaakte warmte- of koude voorgeïsoleerde koperen buis die wordt gebruikt in koel-, airconditioning- en verwarmingstoepassingen. WICU®Clim wordt geproduceerd in inch-afmetingen. Het medium koper is geproduceerd gebaseerd op de standaard EN 12735-1.