Nieuws

Meer en hogere subsidie voor (hybride) warmtepompen

Redactioneel

Komend jaar kunnen we rekenen op meer en hogere subsidies voor hybride en all-electric warmtepompen. Gemiddeld wordt straks 30 procent van de aanschafwaarde ondersteund door de ISDE-regeling. Let op: dit geldt alleen voor de renovatiemarkt, niet voor nieuwbouw.

Dit zijn de (installatie)trends voor 2022

Redactioneel

De verduurzaming van bestaande gebouwen is dé grote trend van 2022. Het wordt het jaar van de (hybride) warmtepomp, maar ook andere technieken genieten verhoogde belangstelling. Rensa neemt je mee in de trends voor komend jaar. De belangrijkste zorg: hoe krijgen we al het werk samen gedaan?

Bereikbaarheid en leveringen kerstperiode

Redactioneel

Graag informeren we je over onze bereikbaarheid en leveringen rond kerst en oud en nieuw. Onze kantoren en servicebalies zijn op 24 en 31 december geopend tot 13.00 uur.

DRL: Mat Zwarte LISA Designradiatoren

Productnieuws

Maak nu kennis met de nieuwe Trendy lijn Mat Zwarte LISA Design Badkamer radiatoren, uit te breiden met Mat Zwarte OVUS Design kranensets, Aansluitsets en Regelelement.

Luchtdicht & Licht: de EPS-geïsoleerde kanalen van Burgerhout

Productnieuws

Burgerhout heeft het pakket geïsoleerde kanalen uitgebreid met een groen geproduceerde EPS-variant. Aangevuld met een serie nieuwe luchtdichte dakbeschotplaten is dit systeem zeer geschikt voor het aansluiten van de warmtepomp, WTW-installatie of het mechanische ventilatiesysteem.

Henco buis: Kwalitatief de beste buis die er bestaat

Productnieuws

Wat maakt de Henco buis echt uniek en superieur? De sublieme kwaliteit. Gebaseerd op feiten, maar ook - niet in het minst - de mening van de installateurs,  de meest objectieve ambassadeurs. Het is een misvatting dat alle meerlagenbuizen hetzelfde zouden zijn.

Creëer een veilig binnenklimaat met de AirPurifier: de stille luchtreiniger van WOLF

Productnieuws

De WOLF AirPurifier is een snelle en effectieve oplossing voor een gezond binnenklimaat voor in o.a. kantoren en congresruimtes, scholen,  horeca en algemene openbare ruimten. De luchtreiniger zorgt voor een effectieve luchtfiltratie en is een direct toepasbare oplossing voor het filteren van aerosolen uit de lucht middels de krachtige HEPA-filter H14.

Toekomstbestendig verwarmen met de hr-ketel ecoTEC plus

Productnieuws

De Vaillant hr-ketel ecoTEC plus combineert efficiëntie met installatiegemak en onderhoudscomfort. Een betrouwbare verwarming en warm watervoorziening met een energiezuinige werking. Het toestel is meer dan ooit klaar voor de toekomst.

Uponor Uni Pipe PLUS: Meer flexibiliteit bij elk stap in het proces

Productnieuws
Uponor Uni Pipe PLUS is de doorontwikkeling van de bekroonde, beproefde en zeer succesvolle meerlagenleiding MLCP die eveneens ideaal is voor de aanleg van complete en flexibele waterleidingsystemen in woningen en bedrijfspanden. Dankzij de ontwikkelde SACP-technologie (naadloze aluminium meerlagenleiding) is deze uitermate geschikt voor de snelle en makkelijke aanleg van waterleidingen met een tot 40% kleinere buigradius. Dit bespaart zowel tijd als geld. 

Bereid je voor op de Gasketelwet!

Productnieuws

De helft van alle ongelukken met gasketels vindt plaats bij moderne cv-installaties. Om de veiligheid en kwaliteit van gasgestookte installaties te verbeteren, is de Gasketelwet in het leven geroepen. Sinds 1 oktober 2020 is de Gasketelwet in werking. Je bent nu nog niet direct in overtreding als je de papieren niet op orde hebt. Er is een overgangstermijn, pas vanaf 1 januari 2023 moet je echt aan de wet voldoen.