Nieuws

Deel van bestellingen bezorgd met elektrische truck

Bedrijfsnieuws

Een deel van de bestellingen bij Rensa Verwarming & Ventilatie wordt in de regio Doetinchem tijdelijk bezorgd met een volledig elektrische truck. Rensa Family Company, onze logistiek dienstverlener, wil daarmee praktijkervaring opdoen die bijdraagt aan onze gezamenlijke doelstelling om in 2030 klimaatneutraal te zijn.

Het vernieuwde evohome: de slimste manier voor aangename en energiezuinige verwarming

Productnieuws

evohome heeft een update gekregen. Maak je klanten blij met de nieuwe energiezuinige functies van dit vertrouwde systeem voor slimme zoneregeling.

Pandemie vergroot bewustzijn voor ventilatietechniek

Redactioneel

Ventilatietechniek krijgt meer belangstelling dan voorheen. De focus op luchtkwaliteit door de Covid-19 pandemie zorgt voor meer informatie-aanvragen en opdrachten bij installatiebedrijven. Dit ervaart ook Rensa Techniek, het adviesbureau binnen de landelijke technische groothandel. Particulieren, bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden grijpen de pandemie aan om de luchtkwaliteit van gebouwen onder de loep te nemen.

Kansen voor revisie: doe mee met het Groene Onderdelen Programma

Redactioneel

Het aantal gereviseerde ketel-, warmtepomp- en ventilatieonderdelen stijgt jaarlijks fors,  met tientallen procenten. Er worden in Nederland, onder meer door Rensa, bij elkaar ongeveer 70.000 gereviseerde onderdelen per jaar verkocht, zo blijkt uit onderzoek van Installatie.nl.  Maar dat is maar een klein aandeel van het aantal onderdelen wat gereviseerd zou kunnen worden.

FLOWAIR SLIM: Ultradun luchtgordijn met unieke energiebesparende bewegingssensor

Productnieuws

Maak nu kennis met de nieuwe SLIM luchtgordijnen van FLOWAIR. Uniek om zijn stille werking en ingebouwde energiebesparende bewegingssensor. Het allerdunste luchtgordijn ter wereld!

De slimste zoneregeling is nu nóg slimmer

Productnieuws

Met evohome regelen jouw klanten de verwarming en koeling voor wel twaalf ruimtes in een woning of kantoor. Dit beproefde en betrouwbare systeem van Resideo is voorzien van nieuwe functies en is nu dus nóg slimmer.   

Slim geregeld met Smartboiler!

Productnieuws

Kiezen voor een Smartboiler is altijd slim. Smartboilers behoren tot de nieuwste generatie elektrische boilers die over zelflerend vermogen beschikken. De boilers leren op basis van het verbruikspatroon van de eindgebruiker en passen daar het moment van opwarmen op aan. Hierdoor worden stilstandsverliezen geminimaliseerd en dus energie bespaard. 

Panasonic Mono-bloc cashback-actie

Productnieuws

Installateurs opgelet! Panasonic biedt nu een zeer aantrekkelijke Mono-bloc cash back actie aan op lucht-water warmtepompen. Het voordeel kan oplopen tot wel 1.800 euro.

Uponor Smatrix Pulse: Individueel temperatuur regelen per ruimte

Productnieuws

Wil je het bestaande vloerverwarmingssysteem optimaliseren? Of ben je van plan het voor de eerste keer te installeren? Maak kennis met Uponor Smatrix Pulse. Het nieuwe gebruiksvriendelijke systeem voor individuele ruimtetemperatuurregeling dat maximaal comfort biedt en eenvoudig te bedienen is via de Uponor Smatrix Pulse app.

Nieuw in het assortiment: Metro Therm warmtepompen en boilers

Productnieuws

Van bronboringen, advies, tekenwerk tot aan de daadwerkelijke producten en training: Nathan biedt de totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek. In nauwe samenwerking met beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec. Sinds dit jaar is Nathan ook officieel importeur van Metro Therm, het Deense zusje van alpha innotec, en zijn de Metro Therm producten verkrijgbaar bij Rensa.