Nieuws

Quinta Ace biedt utiliteitsector flexibiliteit en bedrijfszekerheid

Productnieuws

De Remeha Quinta Ace is uitermate geschikt voor de verwarming van utiliteitsgebouwen. Door zijn hoge rendement en doordachte aansluittechniek van het hydraulische cascadesysteem kan het toestel in cascadeopstelling vermogens leveren tot meer dan 1200 kW. De compacte omvang van deze ketel zorgt dat de installatie al op een relatief klein oppervlak een heel groot vermogen levert. Het toestel valt door de lage NOx-uitstoot binnen de MIA-regeling en is dus financieel extra aantrekkelijk.

Nieuw: DRL OVUS - mat zwarte designkranen

Productnieuws

DE OVUS designkranen van DRL Products, zijn al jarenlang een enorm succes vanwege het oogstrelend minimalistisch design, comfort en topkwaliteit. Deze OVUS serie is naast de uitvoeringen in chroom en RVS-look nu uitgebreid in mat zwart en verkrijgbaar in vele uitvoeringen. De standaardaansluiting (M30x 1,5) biedt de mogelijkheid om het ventiel thermostatisch uit te voeren.

Figuresse, een elegante vorm van badkamerdesign

Productnieuws
Radson voegt Figuresse toe aan haar badkamergamma, en zet hierdoor een stapje dichter bij de designgerichte klant. Figuresse is een nieuwe reeks design badkamerradiatoren, waarbij stijl en functionaliteit hand in hand gaan.

Plug-and-play, compact en milieuvriendelijk

Productnieuws

De Panasonic Aquarea Mono-bloc warmtepomp is de ideale ruimtebesparende oplossing voor elke woning, omdat er geen binnenunit nodig is. Koeltechnische handelingen zijn door de integratie van het binnendeel in het buitendeel niet nodig.

Een koel huis met ventilatie

Productnieuws

Haal meer uit het ventilatiesysteem. De Climate Switch techniek van Zehnder houdt met verse lucht het huis koel in de zomer en warm in de winter. De switch van warm naar koud wordt automatisch geregeld. Zo wordt duurzaam gebruik gemaakt van het ventilatiesysteem om een aangenaam en gezond binnenklimaat te creëren. Ontdek de mogelijkheden van koelen met ventilatie.

Wilo DrainLift SANI, nieuw en veelzijdig inzetbaar

Productnieuws

Pompenspecialist Wilo heeft een geheel nieuwe lijn opvoerinstallaties geïntroduceerd: Wilo-DrainLift SANI. Met de nieuwe serie wordt het bestaande portfolio gestroomlijnd. De vier basistypes zijn S en M, elk met één pomp en L en XL, elk met twee pompen. Dankzij de grote variëteit in afmetingen en technische uitvoeringen is de DrainLift SANI opvoerinstallatie  universeel toepasbaar voor het verzamelen en transporteren van afvalwater.

NIEUW! Grundfos MIXIT

Productnieuws

Grundfos introduceert een nieuw product: MIXIT. Grundfos MIXIT combineert alle componenten uit een traditionele menggroep in een totaaloplossing. Daardoor is het mogelijk om een complete menggroep in een mum van tijd te installeren.

Zehnder's Climate Switch: Haal meer uit je ventilatiesysteem

Productnieuws

Onze zomers worden warmer en winters strenger. Met de Climate Switch maak je optimaal gebruik van het ventilatiesysteem om het hele jaar door toch een comfortabel binnenklimaat te creëren. Aangenaam koel in de zomer, lekker warm in de winter!

Climate Airconditioners van Nefit Bosch

Productnieuws

Met de warmere zomers en het toegenomen thuiswerken krijgt een comfortabel binnenklimaat steeds meer aandacht. Een aangename temperatuur speelt daarbij een belangrijke rol. Een goede klimaatbeheersing is niet alleen comfortabel maar bevordert ook de gezondheid. De nieuwe Climate airconditioners van Nefit Bosch spelen als geen ander in op de behoeften van vandaag en hebben zich overal in de wereld bewezen.

Openingstijden en leveringen feestdagen mei

Bedrijfsnieuws
Tijdens de aankomende feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden en leveringen.