Nieuws

Duurzame vloerverwarming voor iedere renovatie

Productnieuws

Nóg meer keuze in het product-programma van Nefit Bosch. Met veel aandacht voor electrificatie maar ook de vertrouwde HR-ketel wordt niet vergeten

Appendages voor verwarmingssystemen

Productnieuws

RAMINEX heeft oplossingen in het assortiment om verwarmingssystemen betrouwbaar en lang draaiende te houden.

Cv-ketel eruit, warmtepomp erin!

Productnieuws

De Panasonic Aquarea L-serie warmtepompen met het natuurlijke koudemiddel R290 is de ideale vervanger voor de cv-ketel. De warmtepompen uit deze serie zijn namelijk zonder ingrijpende aanpassingen vrijwel overal te plaatsen en eenvoudig te installeren. Daarnaast profiteer je nu als installateur van een CASHBACK-voordeel van € 750,-.

DucoBox Reno

Productnieuws

De DucoBox Reno is uitermate geschikt voor vervangingsprojecten. Deze slimme renovatiebox maakt het voor de installateur mogelijk om een verouderd ventilatiesysteem tot 25% sneller uit te wisselen dankzij het compacte formaat en slimme kopieerfunctie. Bovendien doet ook de woningeigenaar zijn voordeel met de labelsprong.

Effectieve spoelpomp voor het reinigen van vervuilde verwarmingssystemen

Productnieuws

Houd het CV-systeem in topconditie! Het spoelen van een cv-installatie is essentieel voor optimale prestaties en een langdurige levensduur. Ontdek hoe het gebruik van een spoelpomp bijdraagt aan een energiezuinig en gezond binnenklimaat.

De vernieuwde Walraven montagerails

Productnieuws

Ontdek het vernieuwde assortiment Walraven RapidRail® en Walraven RapidStrut® montagerail! De vertrouwde rails zijn verder geoptimaliseerd en bieden nu een aantal verbeterde toepassingen. Hierdoor worden de werkzaamheden op de werkplaats niet alleen versneld, maar ook lichter. Dit zijn slechts enkele voordelen van de nieuwe Walraven montagerails.

Jaga Wandinbouw Hybrid: Onopvallend energiezuinig verwarmen én koelen

Productnieuws

Ruimtegebrek bij het installeren van het afgiftesysteem? Dan is de Wandinbouw Hybrid van Jaga dé oplossing! Er zijn tal van inbouwmogelijkheden, zodat deze lage temperatuurradiator elke ruimte onzichtbaar op temperatuur kan brengen en dankzij het Hybrid-systeem in combinatie met een warmtepomp ook light (niet-condenserend) kan koelen.

De Intergas Xtend: het nieuwe hybride verwarmen

Productnieuws

De Xtend is de zelfontwikkelde add-on hybride warmtepomp van Intergas. Met deze hybride warmtepomp kan er tot wel 80% bespaard worden op het gasverbruik. Het handzame formaat en het uitgebreide installatiegemak maken de Xtend aantrekkelijk voor jou als Intergas Xpert!

Installeren #LikeABosch

Productnieuws

Maak  kennis met de nieuwe luchtwarmtepompen van Nefit Bosch. Snel leverbaar en makkelijk te installeren. Met de vertrouwde ondersteuning van de specialisten uit Deventer. En tot eind maart 2024 met een aantrekkelijk cashback voor installateurs die kan oplopen tot 500 Euro. Met deze actie onderstreept Nefit Bosch de introductie van een tweetal nieuwe luchtwarmtepompen. Profiteer van dit voordeel nu het nog kan!

Hy Installateur!

Productnieuws

Wil je zorgen dat jouw klanten meer energie kunnen besparen? Kleine upgrades aanbrengen in het HVAC-systeem van je klanten kunnen hen helpen om grote energiebesparingen te realiseren. Lees alles hierover in het feitenboek “Energie-efficiënte HVAC systemen” van IMI Hydronic Engineering.