Nieuws

Ventilatie scholen voorop bij frisser weer

Redactioneel

Hoewel opgenomen in het Bouwbesluit blijft een gezond binnenklimaat in klaslokalen een heet hangijzer. In de strijd tegen het coronavirus nam het kabinet begin 2022 verdere maatregelen om de luchtkwaliteit op basis- en middelbare scholen te verbeteren. Welke uitdagingen liggen er voor de installateur met koudere temperaturen in aantocht? Rensa Techniek helpt je op weg.

Versnel en verzeker de uitharding van je LOCTITE schroefdraadafdichting!

Productnieuws

LOCTITE SF 7649 is ontwikkeld om de uithardingssnelheid van LOCTITE anaerobe lijmen en afdichtingsmiddelen te bevorderen zonder dat de verbindingen al te veel verzwakken.

VSH PowerPress + gas

Productnieuws

In 2018 introduceerde Aalberts Integrated Piping Systems VSH PowerPress®: een snel, veilig, en betrouwbaar persleidingsysteem voor dikwandige buizen. VSH PowerPress® is nu uitgebreid en daarmee ook geschikt voor aardgas.

Het speciale Panflex WTW-pakket

Productnieuws

Het Panflex WTW-pakket is speciaal samengesteld voor de installateur om snel en eenvoudig aan de slag te gaan. Met één van de WTW-pakketten weet je zeker dat je altijd de juiste aansluitmaterialen bij de hand hebt om de klus snel en efficiënt te klaren en ben je verzekerd van een kwalitatief goede WTW-installatie.

Oventrop wandinbouw-regelset: drie unieke voordelen

Productnieuws

Eén: de Oventrop Unibox is maar 57 mm diep en past dus in 7 cm gipswanden. Twee: een dynamische regeling van retour- én ruimtetemperatuur is mogelijk. Drie: ook leverbaar met design-frontplaat van zwart of wit glas. De Unibox is niet voor niets dé favoriet voor badkamer, aanbouw en thuiskantoor!

NIBE S2125: de stilste lucht/water monoblock warmtepomp in de markt

Productnieuws

De warmtepompen van de S2125-serie van NIBE zijn niet alleen de stilste modulerende lucht/water monoblock warmtepompen in de markt, maar onderscheiden zich ook door een zeer hoog rendement. Dankzij hun hoge aanvoertemperatuur (tot liefst 75 °C) kunnen ze bovendien worden aangesloten op een bestaand afgiftesysteem met radiatoren. De NIBE S2125 warmtepompen zijn dan ook breed toepasbaar in nieuwbouw én bestaande bouw.

NIEUW: DRL E-Comfort BALI: Elektrische badkamer Fan Heater

Productnieuws

De DRL E-Comfort Badkamer Fan Heaters zijn uitermate geschikt om jouw badkamer razendsnel te verwarmen met comfortabele warme lucht.

Warmtepompen: Veel lawaai over geluid

Productnieuws

Lucht/water warmtepompen spelen een belangrijke rol in de energietransitie en zullen steeds meer worden toegepast. Door het geluid dat deze warmtepompen maken, worden er per 1 april 2022 extra eisen gesteld aan de kwaliteit en plaatsing.

Handig en duurzaam: de regelingenconfigurator op onze website

Productnieuws

We hebben alle kennis in huis over vloerverwarming en -koeling. Het is wat we dagelijks doen en waar we je graag mee vooruit helpen. Maar we doen meer. We willen de installateur optimaal ontzorgen, bijvoorbeeld met de handige regelingenconfigurator op onze website. Zo kun je er in deze tijd van hoge energiekosten voor zorgen dat de installatie optimaal en duurzaam functioneert.

Wilo-Stratos PICO

Productnieuws

Wilo lanceert de nieuwe versie van de Wilo-Stratos PICO hoogrendementpomp. De pomp wordt o.a. veel toegepast in verwarmingssystemen en op vloerverwarmingsverdelers. Deze natlopercirculatiepomp heeft vele verbeteringen in zich.