Productnieuws

Concentrisch wordt nieuwe standaard

Het aantal concentrische rookafvoersystemen - die over de (spreekwoordelijke) toonbank gaan – is de parallelle systemen inmiddels al voorbijgestreefd. Dit komt omdat er geen financiële excuses meer zijn om voor parallel te kiezen. En natuurlijk doordat steeds meer fabrikanten hun ketels voorzien van een concentrische aansluiting. Maar ook installateurs hebben liever een veiliger en installatievriendelijker systeem in handen. UbiFit Concentrisch tikt al die boxen aan. En dat voor hetzelfde geld!

Snel en compleet

De eerste winst van UbiFit Concentrisch merk je in de praktijk; het systeem heeft namelijk een hoge verwerkingssnelheid. Niet alleen doordat het systeem eenvoudig te monteren is en minder ruimte inneemt dan een parallel systeem; er hoeft ook de helft minder gebeugeld te worden. En voor schachten waar beugelen beperkt mogelijk is, levert Ubbink het UbiFit Concentrisch Klembandsysteem.

Het Push-Fit systeem – inclusief afstandhouders en geleidingsring - zorgt voor een makkelijke installatie. Bovendien biedt UbiFit Concentrisch een compleet programma met verlengbuizen, bochten, doorvoeren en bevestigingsoplossingen.

Kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak

Kies je voor kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak, dan is Ubbink jouw partner. Deze drie pijlers vormen namelijk het uitgangspunt voor al onze productontwikkelingen. Maar weet je ook dat we onze kennis graag (en gratis) met jou delen? Op onze website vind je zowel kennisdocumenten als instructievideo’s. Over de Gasketelwet, de Wkb, Het Nieuwe Beugelen en – natuurlijk – UbiFit Concentrisch. Zo ben je altijd goed voorbereid. Kortom: Denk SMART voor je start!

Bekijk het assortiment