Productnieuws

DRL E-Comfort KLIMA nieuw model met Wifi bediening

Na de succesvolle moderne elektrische DRL E-Comfort KLIMA radiator introduceren wij een nieuwe lijn KLIMA radiatoren met Wifi bediening. Deze generatie energiebesparende radiatoren zijn uitgevoerd met een eenvoudig te bedienen App. 

Therm technology 

DRL E-Comfort KLIMA WiFi radiatoren zijn uitgerust met het unieke Dual Therm technology systeem dat convectiewarmte combineert met stralingswarmte. Hierdoor ben je gegarandeerd van een continue, prettige warmtebeleving. KLIMA WiFi radiatoren zijn eenvoudig te installeren en te programmeren via het display of op afstand te bedienen via uw smartphone.  

KLIMA App 

De KLIMA WiFi App is eenvoudig te downloaden en te bedienen. De App maakt het mogelijk individueel iedere KLIMA-WiFi Dual Therm radiator te bedienen wanneer of waar je maar wenst. Je kan het comfort van iedere woonruimte beheren dankzij de Multi-Zone-functie met slechts één account. Creëer zones in je huis en bepaal zelf het comfortniveau voor iedere onafhankelijke ruimte, of stel een wekelijks schema in met de gewenste temperatuurniveaus op elke KLIMA WiFi afzonderlijk en verbeter jouw energiebesparing zonder op comfort in te leveren.  

Wat verbruikt de KLIMA Wifi?  

Door een simpele druk op de knop of via het beheermenu op de KLIMA WiFi App, heb je alle informatie digitaal binnen handbereik. Bovendien kan je met de app het verbruik analyseren en vergelijken van elke afzonderlijke radiator om onnodige energieverspilling te voorkomen.  

Specificaties 

De E-Comfort KLIMA Wifi radiatoren zijn leverbaar in de hoogtemaat 504 mm en in breedtematen 675, 790, 1010 en 1240 mm, variërend in de vermogens van 750 tot en met 200 W. In de kleuren hoogglans wit RAL 9003, direct uit voorraad leverbaar en mat gestructureerd antraciet grijs RAL 7024.

Belangrijkste kenmerken 

  • Wi-Fi-bediening via de KLIMA-App 
  • Elektronische temperatuurregeling 
  • Energiebeparende Dag/Week programma’s  
  • Openwindow- en bewegingssensor 
  • Proportionele regeling 

Bekijk hier het DRL Products E-Comfort KLIMA en KLIMA Wifi overzicht op Rensa.nl