Productnieuws

Danfoss – Deskundig op het gebied van waterzijdig inregelen

Geen gemakkelijke taak voor jou als installateur om je vakkennis up-to-date te houden. Als specialist op het gebied van waterzijdig inregelen heeft Danfoss speciaal voor jou de gratis e-learning cursus ontwikkeld: “Dynamisch inregelen van woningen en woongebouwen”.

Danfoss daagt je uit: haal nu jouw certificaat!

Voordeel van de gratis e-learning cursus is dat je deze in jew eigen tijd en op je eigen tempo kunt doen. De cursus bestaat uit 3 modules van ongeveer 20 minuten. Rond je de 3 modules met succes af door voldoende vragen correct te beantwoorden dan kun je een PDF van jouw certificaat met naam downloaden. Daarnaast krijg je de Danfoss Inregelkit gratis per post toegestuurd. De inregelkit bevat diverse praktische tools:
  • Het handige boekje voor waterzijdig inregelen van radiatoren
  • Invulblok met inregelrapporten
  • Ontluchtingssleutel sleutelhanger
  • Design pen met stylus

Hét handige boekje

Het handige boekje is een onmisbare tool voor jou als vakman. Hierin vind je namelijk alle benodigde informatie om verwarmingsinstallaties van woningen en woongebouwen op vakkundige wijze waterzijdig in te regelen.

Kennisplatform: inregelen.danfoss.nl

Danfoss deelt kennis over waterzijdig inregelen met bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren om verwarmingsinstallaties op een verantwoorde manier te verduurzamen. Al deze kennis vind je op het online kennisplatform. Zoals bijvoorbeeld: informatie over trainingen, e-learning en praktische tools.

Doe nu gratis de e-learning cursus en ontvang eveneens gratis: de Danfoss Inregelkit! Ga snel naar: inregelen.danfoss.nl