Bedrijfsnieuws

Dienstverlening zomerperiode

Bekijk of er voor jouw servicebalie in de komende periode afwijkende openingstijden gelden op rensa.nl/contact

Ook tijdens de aankomende zomervakantie is Rensa je graag van dienst. We attenderen je er wel op dat tijdens de bouwvakperiode (week 30 t/m 34) de orderstoptijd van elektronische orders een uur eerder is dan normaal. Dus als je de levering de volgende werkdag wenst te ontvangen, dient ook de elektronische order voor 17.00 uur bij ons binnen te zijn. Zo kunnen wij garanderen dat de bestelling, mits voorradig, de volgende werkdag wordt geleverd.

Voorkom verrassingen  

Mocht je regelmatig producten halen bij één van onze servicebalies, dan adviseren wij om vooraf even te informeren of er voor jouw Rensa servicebalie tijdens de bouwvakperiode afwijkende openingstijden gelden. Neem hiervoor contact op met de servicebalie of kijk op rensa.nl/contact. 

Niet voor een dichte deur 

Wij willen je vragen ons te melden indien het bedrijf gesloten is, zodat wij onze levering hierop kunnen aanpassen. Als je elektronisch bestelt, kun je zelf de gewenste leverdatum aanpassen bij het plaatsen van de bestelling. Zo voorkomen we dat onze chauffeurs voor een dichte deur komen te staan en onnodige kilometers rijden. Hiermee help je ons bij het reduceren van onze CO2-uitstoot. 

Namens alle medewerkers van Rensa alvast een prettige zomervakantie gewenst.