Productnieuws

Elga Ace: De hybride warmtepomp die helpt besparen en verduurzamen

Met de introductie van de Elga Ace biedt Remeha een zeer compacte en lichte hybride warmtepomp die met elke cv-ketel werkt. Deze hybride warmtepomp is een haalbare, betaalbare en realistische (eerste) stap op weg naar verduurzaming van woningen. De Elga Ace is toepasbaar in elk woningtype, snel en eenvoudig te installeren en de gebruiker is altijd verzekerd van voldoende warmte tegen de laagste energiekosten.

Verduurzamen is belangrijk. Gelukkig onderschrijft het kabinet dit met de plannen om extra subsidie te geven voor hybride warmtepompen. Het is nog onduidelijk vanaf wanneer en hoe dat vorm gaat krijgen. Gevolg kan zijn dat de consument de aanschaf van een hybride warmtepomp gaat uitstellen.

Ondertussen stijgt de gasprijs echter fors waardoor consumenten voor onaangename verrassingen kunnen komen te staan als ze hun energierekening ontvangen. Zeker nu de verwarming weer aangaat. Daarom heeft Remeha besloten verduurzamen en besparen extra voordelig te maken.

Door een hybride warmtepomp te koppelen aan hun bestaande cv-ketel besparen consumenten direct tot 70% besparen op hun gasverbruik. Remeha maakt aanschaf van de Elga Ace tijdelijk nog aantrekkelijker met een cashback van € 400,- inclusief BTW. Deze Remeha cashback is geldig totdat de nieuwe maatregelen van de overheid ingaan.

Meer info vind je op www.remeha.nl/elga-ace-actie