Productnieuws

HybridReady: Make the green connection met de Burgerhout productlijnen

Burgerhout loopt voorop als het gaat om innovaties op het gebied van rookgasafvoer- en ventilatiesystemen. Zoals bijvoorbeeld hybride verwarmingstechniek. De HybridReady producten verbinden een scala aan hybride verwarmings- en ventilatieoplossingen. Zo zorgt Burgerhout voor ‘the green connection’ met duurzaamheid als einddoel.  

Burgerhout ontwikkelt innovatieve producten en oplossingen die geschikt zijn om de verbindende schakel te vormen tussen apparaten die gezamenlijk de hybrideoplossingen vormen. Daarmee streeft Burgerhout er naar om de figuurlijke verbinding te maken tussen mens en milieu, oftewel ‘the green connection’. 

EasySafe; HybridReady én HydrogenReady 

Steeds meer Cv-ketels zijn hybride of hybridready of zelfs geschikt voor (gedeeltelijke) waterstofverbranding. Dan is het goed om te weten dat het EasySafe-rookgasafvoersysteem al geschikt is voor bijvoorbeeld waterstof. EasySafe is volledig en eenvoudig recyclebaar vanwege de toepassing van PP voor zowel de rookgasafvoer als voor de luchttoevoer. 

Recyclen, Leadax en circulariteit 

Met de introductie van de FX Easy dakdoorvoerpan met Leadax is een stap gezet richting circulariteit. Leadax is de eerste loodvervanger ter wereld met dezelfde eigenschappen als traditioneel lood. Het heeft geen schadelijke effecten op de gezondheid en het milieu en is een volledig circulair product. 

Delta-Discovery Air en EPS geïsoleerde kanalen dragen bij aan duurzaam verwarmen 

Consumenten kiezen steeds vaker voor een hybride verwarming- of ventilatiesysteem. De juiste plaatsing van de warmtepomp en het gebruik van de beste materialen dragen bij aan het rendementsdoel. Met het toepassen van de geïsoleerde EPS-kanalen van Burgerhout en de Delta-Discovery Air warmtepompbehuizing zet je de laatste stap naar ‘the green connection’. Met duurzaamheid en een CO2-neutrale toekomst als einddoel. 

Bekijk het assortiment

Meer weten over Burgerhout?