Productnieuws

Inregelen was nog nooit zo eenvoudig met de TacoSetter inregelafsluiters

De Taconova (Bypass) Setters zijn binnen de branche bekend als TacoSetters en zijn inmiddels echte klassiekers onder de inregelafsluiters geworden. De bewezen betrouwbare statische inregelafsluiter toont direct het debiet in het kijkglas. 

De TacoSetter serie maakt al sinds 1985 deel uit van het assortiment en is continue in ontwikkeling maar altijd met behoud van bewezen eigenschappen.  
Een van de belangrijkste eigenschappen is de eenvoud in de nauwkeurige en snelle afstelling. Zonder nodeloos ingewikkeld te zijn en zonder dure meetapparatuur kan de benodigde flow worden ingesteld met een eenvoudige steeksleutel of schroevendraaier. De Flow kan in liters per minuut op het kijkglas worden afgelezen door de rode hendel aan de zijkant in te drukken. Het kijkglas heeft een indicator zodat de ingestelde waarde altijd is terug te halen. Door de bypass kan, in normaal bedrijf, het medium het kijkglas niet vervuilen. De TacoSetter is dan ook onderhoudsvrij. De Setters zijn verkrijgbaar in verschillende inregel bereiken (0,3 l/m t/m 650 l/m) en aansluitmaten (1/2” t/m DN100 Flens). De Tacosetter Bypass Solar maakt de range compleet. Door zijn hoge temperatuurbestendigheid tot wel 185 °C kan de bypass Solar worden toegepast in solar-installaties. 

Bekijk het assortiment op Rensa.nl