Productnieuws

JETLINE: Stille in-lijn ventilator - ook voor buitenopstelling

Wederom een belangrijke innovatie van S&P: de JETLINE buisventilatoren zijn zeer compact, zeer stil, en dat gecombineerd met een grote opvoerhoogte. Verkrijgbaar met een AC-motor of gelijkstroommotor. De uitvoering met gelijkstroommotor is voorzien van een potmeter in de aansluitdoos, voor het instellen van het toerental.  

Een regelaar is dus niet noodzakelijk! Deze nieuwe serie heeft bovendien het INSTALL FRIENDLY predicaat verdiend: zeer snelle montage en inbedrijfstelling door tal van slimmigheden  in het ontwerp. 

De serie is leverbaar in de diameters 100 tot en met 315 mm, en 200 tot 1.600 m3/h. De revolutionaire ‘helical’-centrifugale waaier genereert grote opvoerhoogte met een minimaal geluidsniveau. Een geïntegreerde uitblaasdiffusor zorgt voor een optimale luchtstroom en laag geluidsniveau in het kanaal.  

Uniek is ook de grote opvoerhoogte, vergelijkbaar met die van een centrifugaal ventilator. Hierdoor zijn ook grotere weerstanden geen probleem. Bovendien mag de JETLINE ook buiten worden opgesteld

De stalen behuizing is 100% lekdicht afgewerkt en op de flenzen zijn rubberen ‘safe’ verbindingen voorzien, voor lekvrije aansluiting op de kanalen. Tussen de motor en de houder is een ‘silent block’ geplaatst, om trillingen tegen te gaan en zo het geluidsniveau te verlagen.   

Het volledig nieuwe ontwerp van de JETLINE wordt gekenmerkt door belangrijke verschillen ten opzichte van tot nog toe bestaande producten: 

  • 20% efficiënter.
  • 30% compacter.
  • 70% lager geluidsvermogen.
  • 100% lekdicht.
  • Eenvoudige installatie in iedere gewenste positie.

Alle modellen zijn uit voorraad leverbaar bij Rensa.