Productnieuws

Koelen zonder compromis: ontdek Jaga LT-radiatoren en Fan Coils


De zomer komt er weer aan en daarmee stijgt de vraag naar koeling. Met een warmtepomp in combinatie met het juiste afgiftesysteem installeer je het ideale systeem voor een duurzame toekomst. Niet alleen biedt deze combinatie verkoeling tijdens warme dagen, het stelt je ook in staat om de woning efficiënt te verwarmen zonder gas.

Combineer iedere warmtepomp met Jaga LT-radiatoren voor niet-condenserende Light Cooling of de duurzame Briza fan coils voor condenserende Deep Cooling voor het optimale resultaat.

Strada Hybrid verwarmen én niet-condenserend koelen

De Strada Hybrid van Jaga is de LT-radiator voor warmtepompen. Naast de bekende Low-H2O technologie voor energiezuinig verwarmen heeft deze ook het vermogen om een ruimte snel te niet-condenserend te koelen. Dit milieuvriendelijke systeem koelt met een watertemperatuur van 16 graden en koelt daarmee drie keer zoveel als vloerkoeling.  Het toestel is voorzien van een automatische sturing met sensoren, zodat telkens de juiste werkingsstand geactiveerd wordt en je in ieder seizoen verzekerd bent van een optimaal binnenklimaat.

Briza fan coil voor actieve koeling

Is er de wens om actief te koelen om de ruimte nog koeler te maken? Dan is de Briza van Jaga het geschikte toestel. De Briza maakt gebruik van condenserende koeling en koelt met een watertemperatuur vanaf 7 graden. Deze koeling is vergelijkbaar met airconditioning, maar is veel zuiniger.

De Briza is zowel als inbouw als wandmodel beschikbaar én is superstil. Achter de Briza schuilt een ingenieuze warmtewisselaar, gecombineerd met een zeer stil dynamisch systeem. Briza is daardoor het slankste type op de markt met zo’n groot vermogen. Er is de mogelijkheid tussen een 2-pijps of 4-pijpsuitvoering. De 4-pijpsuitvoering maakt het mogelijk om in verschillende ruimtes tegelijkertijd te koelen en te verwarmen, doordat deze over twee warmtewisselaars beschikt.

Bekijk de Strada Hybrid

Bekijk de Briza