Productnieuws

Messing Constant Flow verdeler standaard uitgerust met flowmeters

Albrand is een puur Nederlands kwaliteitsproduct. De verdeelunits worden door Albrand zelf ontworpen, geproduceerd en geassembleerd en er wordt continu gewerkt aan de kwaliteit en de praktische toepasbaarheid van onze producten. Zo is de messing Constant Flow verdeler CF-FL nu standaard uitgerust met flowmeters. 

Jarenlang betrouwbaar 

De Albrand vloerverwarmingsverdeler is het hart van het vloerverwarmingssysteem. Een verdeler van Albrand bepaalt het comfort, de efficiency en het energiegebruik van het systeem en functioneert gegarandeerd jarenlang betrouwbaar.  

Grote voordelen 

Het gebruik van constant flow ventielen in combinatie met flowmeters heeft een aantal grote voordelen: 

  • Het constant flow ventiel is thermostatisch voorbereid waardoor het mogelijk is om het ventiel te voorzien van een thermische motor.  
  • Naregeling mogelijk in combinatie met een constant flow verdeler. 
  • Groepen die open en dicht worden gestuurd, hebben geen invloed op de flow van de overige groepen. 
  • De constant flow ventielen zijn volledig afsluitbaar zodat je de groepen vloerverwarming dubbelzijdig kunt afsluiten, ideaal bij een calamiteit of bij werkzaamheden aan de vloerverwarming waarbij je een groep volledig wilt afsluiten.  
  • Door de toepassing van flowmeters is direct zichtbaar of er voldoende flow over de groepen gaat.  
  • Met het gebruik van de constant flow ventielen is de installatie nog nauwkeuriger in te regelen en daardoor zuiniger in gebruik.  

Meer weten?  

Kijk op www.albrand.nl of vraag je Rensa vertegenwoordiger. 

Bekijk het assortiment
 
 
Meer weten over Albrand?