Productnieuws

VSH XPress: geschikt voor elke toepassing

VSH XPress is een compleet leidingsysteem dat geschikt is voor elke denkbare toepassing. Het assortiment bestaat uit M profiel persfittingen, appendages, buizen en persgereedschap en is verkrijgbaar in de materialen staalverzinkt, RVS, koper en cunifer.

drinkwater

Het VSH XPress systeem voldoet aan alle normen voor open en gesloten water- en drinkwatersystemen en is verkrijgbaar in RVS en koper.

verwarming en koeling

VSH XPress is de beste oplossing voor verwarming- en koelsystemen. Door het ontwerp hebben de fittingen geen binnenranden. Hierdoor hebben zij een zeer lage stromingsweerstand en is de installatie geruisloos.

aardgas

Het VSH XPress programma biedt specifieke kwaliteitsproducten voor de meest uiteenlopende gasinstallaties. Ze zijn verkrijgbaar in RVS en koper en voorzien van alle essentiële keurmerken, waaronder DVGW, SVGW en Gastec.

stoom

VSH XPress RVS is geschikt voor lage druk stoom leidingsystemen. Stoom tot 120°C kan met VSH XPress RVS zelfs worden geïnstalleerd met de standaard EPDM o-ring en voor hogere temperaturen is er de speciale grijze FPM o-ring.

perslucht

VSH XPress Staalverzinkt, RVS en Koper zijn geschikt voor persluchtinstallaties. Afhankelijk van water- en oliegehalte worden verschillende typen o-ringen gebruikt.

solar

Het VSH XPress systeem is voorzien van een EPDM o-ring die bestand is tegen zeer hoge temperaturen. Voor nog hogere temperaturen kunnen de VSH XPress producten voorzien worden van speciale FPM o-ringen.

sprinklersysteem en waterleidingsprinkler

Het waterleidingsprinklersysteem is zeer geschikt voor de woningbouw, het is eenvoudig te installeren en betrouwbaar. Voor renovatie-installaties is VSH XPress RVS geschikt en voor in beton gegoten leidingwerk gebruikt u VSH XPress Sprinkler ML.

Bekijk het assortiment