Productnieuws

Actie: gratis HR92-radiatorregelaar bij evohome-Multizonepakket

Voorzie je klanten van meer comfort en een lagere energierekening. Met evohome van Honeywell Home installeer je eenvoudig en zonder hak- en breekwerk een perfect en betrouwbaar verwarmingssysteem.

De slimme zoneregeling van evohome is toepasbaar op elke cv-installatie, werkt draadloos en kan onder andere via de smartphone en tablet bediend worden.

Bestel nu in de webshop van Rensa en profiteer van de actie
Exclusief bij Rensa krijg jein de maand oktober een HR92-radiatorregelaar cadeau bij aankoop van een evohome-Multizonepakket OpenTherm of een evohome -Multizonepakket OpenTherm Aan/Uit .

Meer comfort

evohome combineert een reeks slimme technologieën die het comfort in een woning eenvoudig optimaliseren. Bijvoorbeeld door de hobbykamer op zolder aangenaam warm te houden als de open haard in de woonkamer brandt. Zoveel mensen, zoveel wensen – met evohome geef je iedereen in huis het gemak om voor elke zone snel en eenvoudig de temperatuur te regelen.

Behalve in woningen zien we evohome steeds vaker terug in in multifunctionele locaties zoals clubgebouwen, buurthuizen of kleine kantoorpanden. En het is ideaal voor wie een kantoorruimte of praktijk aan huis heeft die alleen bij gebruik verwarmd moet zijn.

Meer controle

evohome biedt de overtreffende trap op het gebied van controle. Elke zone kan bediend worden via het overzichtelijke paneel met kleurenscherm en via de HR92-radiatorregelaars. Daarnaast kan elke kamer ook op afstand individueel worden ingesteld via de gebruiksvriendelijke app voor tablets en smartphones.

Zo kan de gebruiker zijn comfort regelen op het werk, in een restaurant of gewoon thuis op de bank. De app is verkrijgbaar voor IOS en Android. evohome kan samenwerken met Google Home, Amazon Alexa en IFTTT.

Minder energie

De gemiddelde energierekening bestaat voor 75 procent uit kosten voor verwarming en warm water. evohome gaat energieverspilling tegen door de woning op te delen in zones. Zo is de warmte in elke ruimte individueel te regelen voor maximaal comfort en efficiënt energiegebruik.

Daarnaast is evohome in staat om te leren hoe het huis opwarmt en afkoelt, en past daarop het stookgedrag aan. Dus of iemand nu thuiswerkt of een avond weg is: evohome biedt altijd energiebesparende kansen.