Productnieuws

Alles wat je nodig hebt voor elk vloerverwarmingsproject

Eén manier van werken voor ieder project waar jij per vertrek de ruimtetemperatuur moet regelen. Draadloos of bedraad, een cv-ketel besturen of een warmtepomp? Jij kiest!

Foutloos bedraad of draadloos

Sneller werken kan alleen met betrouwbare communicatie. Voor de bedrade thermostaten heeft Danfoss gekozen voor buscommunicatie via 2-draads verbinding. Verkeerd aansluiten of draden verwisselen heeft hierdoor geen invloed meer. Voor de draadloze thermostaten is de nieuwste technologie verantwoordelijk voor 60 procent meer bereik. Met losse versterkers kan het bereik nog eens 400 procent worden vergroot. 

Danfoss Icon™ App

De 24V/draadloze hoofdregelaar kan worden uitgebreid met de app-module, waarmee je vanaf een mobiel Apple of Android apparaat het systeem kunt bedienen, tijden en temperaturen kunt programmeren en nog veel meer.

Automatisch waterzijdige balans

Danfoss Icon™ verbetert continu de balans in het vloerverwarmingssysteem. De motoren op de verdeler worden proportioneel aangestuurd. Op basis van de optimale opwarmsnelheid van ieder vertrek worden de regelafsluiters per vloerverwarmingsgroep begrensd. 

Aansturen van warmtepomp, hybride installatie of 3-/4-pijps systemen?

Door de energietransitie is er een grotere variëteit ontstaan in duurzame warmtebronnen. Het efficiënt aansturen van deze warmtebronnen op basis van de warmtebehoefte in de woning wordt hierdoor een grotere uitdaging. Met Danfoss Icon™ beschik je over vooraf gedefinieerde toepassingen voor vloerverwarming en -koeling waardoor deze naadloos aansluit op nieuwe bronnen van warmte en koude zoals WKO, warmtepompen en hybride systemen.

Stuur mij digitaal het technisch handboek en de selectietool

Bekijk de applicatievoorbeelden en laat uw systeem samenstellen met de selectietool. Stuur een e-mail naar: cs@danfoss.nl of kijk op de website: icon.danfoss.com