Productnieuws

Altijd de juiste oplossing met VSH Super

Met VSH Super heb je altijd de juiste oplossing tot je beschikking om een installatie zonder zorgen aan te sluiten. VSH Super is een compleet pakket fittingen en appendages toepasbaar in o.a. drinkwater-, gas-, verwarmings-, solar- en persluchtsystemen. De knelfittingen zijn aan te sluiten op koperen en stalen buizen en bruikbaar voor verbindingen met kunststof leidingen.

Besparing arbeidskosten

VSH Super knelfittingen zijn ontworpen op basis van de wensen van installateurs en bieden dus optimaal installatiegemak. Het resultaat hiervan is bijvoorbeeld de maatvaste sleutelvlakken, waardoor de sleutel altijd goed blijft zitten tijdens het aandraaien.

Dankzij de speciale knelring ben je verzekerd van een optimale afdichting. Dit levert enorme besparing in arbeidskosten op omdat je nooit hoeft na te draaien. Het hoogwaardige afwerkingsniveau van de fittingen zorgt bovendien voor een vloeiende montage, zonder schokken of kraken.

Compleet assortiment

Naast de reguliere VSH Super knelfitting die geschikt is voor koper of dunwandige stalen buizen, biedt VSH Super ook speciale oplossingen, waaronder:

• VSH Multi Super: voor kunststof en meerlagenbuizen

• VSH Super Blue: speciaal voor het verbinden van dikwandige stalen buizen

Naadloos aansluiten van systemen

Een grote diversiteit aan appendages met knelaansluitingen en overgangskoppelingen zorgt dat VSH Super uitstekend te combineren is met andere systemen. Verbind bijvoorbeeld met de knel/press overgangskoppeling eenvoudig naar VSH MultiPress voor kunststof buis.

De kracht van VSH Super

  • Eenvoudige installatie met standaardgereedschap
  • Grote diversiteit aan appendages met knelaansluiting
  • Snelle verbindingstechnologie waarbij hermontage mogelijk is
  • Een breed pakket aan keuren beschikbaar, zoals Kiwa en Gastec
  • Te combineren met andere VSH-systemen

Meer informatie en het assortiment vind je op aalberts-ips.nl/vsh-super.