Productnieuws

Ama-Drainer N dompelpomp voor vuilwater: betrouwbaar en veelzijdig

De Ama-Drainer N dompelpomp is een alleskunner als het op vuilwaterafvoer aankomt. Met groot pompvermogen, hoog rendement en optimale hydrauliek leent de pomp zich voor vele afvalwater toepassingen. De C-uitvoering, voorzien van een RVS-motormantel kan zelfs in een agressiever medium worden toegepast. 

Betrouwbaar 

De Ama-Drainer N heeft een geluiddempend en slijt- en slagvast kunststof huis. De pomp is leverbaar met een vlotter (SE) en een 5 meter lange voedingskabel en zonder vlotter (NE), deze is dan uitgevoerd met een 10 meter lange voedingskabel. Met de magneet-vlotterschakelaar is het mogelijk om het inschakel niveau variabel te regelen. De pomp kan ook door externe besturing in- en uitgeschakeld worden.  

Veilig 

De drievoudige asafdichting garandeert een hoge bedrijfszekerheid. Daarnaast beschermt de thermische motorbeveiliging tegen oververhitting van de motor. De motor is voorzien van een medium gevulde koelmantel. Door de dubbele mantelkoeling blijft het pompbedrijf ook in niet ondergedompelde toestand lange tijd mogelijk. 

Veelzijdig 

De installatie van de Ama-Drainer is uiterst eenvoudig dankzij de verticale uitvoering van de persaansluiting. Deze is bovendien voorzien van geïntegreerde terugslagklep zodat de persleiding na het uitschakelen van de vuilwaterpomp niet leegloopt.

Ga voor meer informatie naar www.ksb.nl