Bedrijfsnieuws

Opnieuw flinke uitbreiding assortiment: Henco per direct leverbaar

Rensa heeft de Belgische buizen- en fittingenfabrikant Henco aan haar assortiment toegevoegd. Zo’n 1.600 unieke producten van Henco zijn per direct te bestellen. De toevoeging is de volgende stap in het doorlopend verbreden en versterken van ons assortiment.

Kwaliteit van gerenommeerd merk

Vanaf maart zijn zo’n 1.600 unieke producten – buizen en fittingen – voor onder meer drinkwater- en vloerwarmingssystemen verkrijgbaar bij Rensa Verwarming & Ventilatie. “Met Henco voegen we een gerenommeerde speler op het gebied van kunststof leidingsystemen toe. Henco heeft veel aandacht voor de ontwikkeling van haar producten. Die zijn van hoge kwaliteit en vormen een absolute verbreding en verdieping van ons al ruime assortiment”, aldus categoriemanager Jos van Campen.

Zorgeloze installatie

Voor Henco was een samenwerking met Rensa Verwarming & Ventilatie een logische stap. 'Naast uitstekende logistieke prestaties met het juiste assortiment, wordt de installateur door Rensa ook ontzorgd door het aanbieden van technisch advies en slimme oplossingen. Dat sluit aan bij de weg die Henco naar de installateur zoekt', meldt Henco.

'Henco ontwikkelt en produceert kunststof leidingsystemen voor verwarming, sanitair en gastoepassingen. Hierbij staan kwaliteit en assortiment aantoonbaar op het allerhoogste niveau. Tel de argumenten voor Rensa en Henco bij elkaar op en de installateur kan op een efficiënte wijze een zorgeloze installatie opleveren.'