Productnieuws

Bespaar tijd, water en energie met Grundfos COMFORT warm water recirculatiepompen

Een minuut kan best lang duren, vooral als we moeten wachten op warm water. Toch is dit de gemiddelde tijd voor er warm water uit de kraan stroomt in huis. Klinkt dit bekend in de oren? Een Grundfos COMFORT recirculatiepomp levert direct warm water uit de kraan en douche. Dit bespaart iedere dag zowel water als energie en wachten op warm water is verleden tijd! 

Stop de verspilling van water en energie

Een gemiddeld huishouden laat elk jaar tussen de 15.000 en 20.000 liter schoon drinkwater ongebruikt wegstromen, door te moeten wachten op warm water. Deze enorme verspilling van water en energie kost ook nog eens geld. De COMFORT pomp maakt gebruik van intelligente technologische innovaties en verbruikt tot 90% minder energie ten opzichte van traditionele recirculatiesystemen. Wie wil er nu geen lagere water- en energierekeningen? 

Grundfos COMFORT PM reeks brengt comfort 

De COMFORT reeks bestaat uit verschillende pompen, die voorzien in elke behoefte van de klant. Daarnaast ben jij als installateur minder installatietijd kwijt, want de pompen hebben een uniforme maat, wat vervanging snel en eenvoudig maakt. De geluidsarme permanente magneet motor verlaagt het energieverbruik tot slechts 5-7W en de pomp heeft een laag warmteverlies en droogloopbeveiliging. 

COMFORT PM BASIC recirculatiepomp

De COMFORT PM BASIC werkt op basis van een vast toerental. De pomp is stil, energiezuinig en compact, zonder kracht te verliezen. De COMFORT BASIC pomp zorgt voor een constante warm water recirculatie in het systeem en is eenvoudig te installeren.  

COMFORT PM DIGITAL TIMER recirculatiepomp

Is meer controle over de pomp gewenst? Kies dan de COMFORT PM DIGITAL TIMER waarbij de looptijd van de pomp binnen een vooraf ingestelde periode kan worden vastgehouden. Hierdoor werkt de pomp alleen wanneer direct warm water gewenst is. Dit zorgt voor maximaal comfort met een minimaal verbruik van water, warmte en elektriciteit. 

Doe de test en start vandaag nog met besparen

Wil je een calculatie maken voor klanten hoeveel tijd een huishouden ongeveer per jaar verspilt? Met deze handige tool weet je snel om hoeveel verspilling het gaat en vind je eenvoudig de meest geschikte recirculatiepomp voor de klus. 

Waar wacht je nog op? Verhoog het comfort voor klanten en help ze tijd, water en energie te besparen! 

Ontdek het comfort via GRUNDFOS.NL/COMFORT  

Bekijk het assortiment

 
 
Meer weten over Grundfos?