Productnieuws

Bespaar zeeën van tijd met Oventrop afsluiters

Alles wordt eenvoudig met technisch geavanceerde Oventrop afsluiters. Oventrop heeft een van de grootste assortimenten afsluiters in de markt. Duits degelijk en met unieke mogelijkheden. Van strangregelventiel tot vlinderklep en vuilafscheider.

HydroControl VTR stranginregelafsluiters 

Ze vereenvoudigen het ontwerp van elk leidingnet, zowel cv als koeling. Elke verdieping krijgt een HydroControl VTR. Je gebruikt hem voor de totaalmeting van de volumestroom. Draai na de meting de HydroControl volledig open, zodat hij geen extra drukverschil opmaakt. Dynamisch naregelen per gebruiker doe je met bijvoorbeeld een Oventrop Cocon QTZ. 

Drukonafhankelijk regelventiel Cocon QTZ 

De Oventrop Cocon QTZ is een dynamisch werkende debietregelaar annex inregelafsluiter die je veel calculatie-, montage- en insteltijd bespaart. Uniek in de markt is de drukklasse: PN 25. Dit heeft voor projectinstallateurs kostenverlagende voordelen. De Cocon QTZ is er in tientallen praktische uitvoeringen en breed toepasbaar. 

Zones koelen/verwarmen met Optibal kogelkraan 

Met alléén de ingenieuze Oventrop Optibal W6 6-weg kogelkraan regel je een zonegewijze temperatuurregeling bij een 4-pijpssysteem voor verwarmen en koelen. Communiceert met gebouwbeheersysteem. 

Grote vlinderkleppen die toch compact zijn  

De nieuwe generatie Oventrop vlinderkleppen (zowel wafer- als lug-type) is ideaal voor toepassing in verwarmings- en koelsystemen en industriële installaties. De doordachte constructie met EPDM-afdichting waarborgt perfecte isolatie, zelfs bij beperkte ruimte. 

Magnetiet-vuilafscheiders tot DN 300 

Ook nieuw en eindeloos betrouwbaar zijn de stalen Oventrop vuilafscheiders. Nominale doorlaat van DN 50 tot zelfs DN 300!  

Bekijk het assortiment op Rensa.nl