Productnieuws

Betere verwarmingssystemen met ALPHA2 circulatiepompen

Oude pompen van 10 jaar en ouder vervangen door een Grundfos ALPHA2 circulatiepomp bespaart huishoudens al gauw 20% op het energieverbruik. Met de Grundfos ALPHA2 zorgen we samen met alle installateurs in Nederland voor betere verwarmingsinstallaties en meer tevreden klanten.

Grundfos circulatiepompen: voor elke uitdaging

Een goede inbedrijfstelling van het verwarmingssysteem met optimale prestaties en maximaal comfort? Het Grundfos assortiment circulatiepompen en bijbehorende accessoires maakt het mogelijk. Zo ontwikkelen we met zijn allen betere verwarmingssystemen. Met de ALPHA1, ALPHA2 en ALPHA3 heeft Grundfos de juiste oplossing voor elke uitdaging.

Grundfos ALPHA2

Klein van formaat - groot in performance. De Grundfos ALPHA2 zet de standaard voor wat een kleine circulatiepomp allemaal kan. Onder de meest veeleisende omstandigheden werkt de ALPHA2 probleemloos en efficiënt. De communicatiemogelijkheden maken het bovendien eenvoudig om radiatoren in huis hydronisch te balanceren.

Betere inbedrijfstelling met Grundfos AUTOADAPT

Correcte inbedrijfstelling is essentieel voor het verbeteren van verwarmingssystemen en daardoor verlagen van het energieverbruik. Met de AUTOADAPT functie zorgt de ALPHA2 pomp automatisch voor continue aanpassing van de instellingen aan de systeemvereisten. De ALPHA2 brengt optimaal comfort door het verminderen van schommelingen in de temperatuur in huis. Door de AUTOADAPT modus is het laagste energieverbruik gegarandeerd met een besparing tot wel 20% op het energieverbruik.

Grundfos GO Replace app: altijd de juiste vervangende pomp

Het vervangen van een oude circulatiepomp levert aanzienlijke energiebesparingen op en met de Grundfos Go Replace app is de juiste vervangende pomp zo gevonden. Vind eenvoudig een vervanger voor zowel in ketels geïntegreerde als losstaande circulatiepompen. Ook pompen van andere merken zijn opgenomen in de app, met daarnaast vele Grundfos pompen als ALPHA, MAGNA, COMFORT en UP/UPS. Zo dragen we met zijn allen bij aan het verminderen van het energieverbruik in Nederland.
 

Bekijk het assortiment