Productnieuws

Bifix® G2 premium beugels

Kleine veranderingen kunnen een groot verschil maken. Beugels voor bevestiging lijken op het eerste gezicht eenvoudige producten, maar we weten hoe belangrijk het is dat zelfs de allerkleinste onderdelen hun werk goed doen en jouw werk eenvoudiger en effectiever maken.

Kleine veranderingen maken een groot verschil

De Bifix® G2 biedt een uniek en premium assortiment beugels voor alle soorten buisbevestiging. De reeks omvat beugels met en zonder inlage voor stalen, koperen, multilayer en kunststof buizen met een diameter van 10 t/m 225 mm.

De beugel heeft een handige snelsluiting, is robuust en heeft een hoge capaciteit. De inlage van de beugel vormt tevens de binnenzijde van de beugel waardoor het er minder snel uitvalt.

De nieuwe 2-componenten EPDM inlage verhoogt daarnaast het installatiegemak en de geluidsisolatie (DIN 4109). Qua sterkte is de Bifix® G2 geschikt voor medium tot hoge belasting volgens RAL GZ-655 en RAL GZ-656 tijdens brand.

Daarnaast is de Bifix® 5000 G2 uit de reeks speciaal ontworpen voor PE buizen. Deze beugel kan zowel glijdend als klemmend bevestigd worden om de buisexpansie op te vangen. Tot slot bevat de Bifix® G2 een BIS UltraProtect® 1000 oppervlaktebehandeling waardoor deze geschikt is voor binnen- en buitentoepassingen.

De oplossing voor de bevestiging van al uw buizen

Naast de Bifix® G2 biedt Walraven tevens een complete reeks tweeschroevenbeugels. Door onze beugels opnieuw te ontwerpen kunnen wij de optimale buisbevestiging bieden, ongeacht de installatiesituatie. Wij bieden alles van standaard buisbevestiging tot een premium productreeks die alle typen van buisbevestiging omvat, voor binnen- en buitentoepassingen. Walraven heeft de zenoplossing voor het bevestigen van al uw geïsoleerde en ongeïsoleerde buizen van koper, staal en kunststof.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de Bifix® G2 beugels van Walraven? Wij helpen je graag verder!

Bekijk het assortiment