Productnieuws

Bouwen met Flamco en Comap - Focus op duurzaamheid

Hoe ziet het bouwwerk voor de toekomst eruit? Bij Aalberts hydronic flow control (Flamco en Comap) staat de zoektocht naar het antwoord nooit stil. Hierbij staat duurzaamheid ongetwijfeld voorop. Het is hun missie om de energie-efficiëntie van gebouwen te verbeteren via duurzame innovatie.

Van bron tot afgifte ontwikkelt, innoveert en optimaliseert Aalberts hydronic flow control hydronische balanceringssystemen die helpen om het energieverbruik en de CO2-uitstoot van gebouwen te verminderen.

Aalberts hydronic flow control neemt haar verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst serieus. Zo ontwikkelen en produceren zij duurzame producten en systemen voor projecten van klanten. State-of-the-art koel- en verwarmingsinstallaties, die veel comfort bieden, fossielvrije energie verbruiken en een maximale energie-efficiëntie geven. Daarmee kunnen zij op hun beurt duurzame doelen realiseren en het energieverbruik en schadelijke CO2-uitstoot verminderen.

Als Flamco en Comap gebouwen groener kunnen maken, wordt de planeet ook groener. Zo dragen zij samen met jou bij aan een duurzame wereld.

Voor meer informatie: flamcogroup.com en comap.nl