Productnieuws

CAS Connect, de eerste dakventilator ‘connected to the cloud’

Met CAS Connect introduceert Itho Daalderop de eerste dakventilator die letterlijk en figuurlijk ‘in the cloud’ staat. Het programma dakventilatoren is uitgebreid met een Connect-versie voor de CAS 3.1 en CAS 3.2. Dit geldt zowel voor de 230V- als 400V-versie. Met deze Connect-versie kan het inregelen van de dakventilatoren voortaan eenvoudig door één persoon worden gedaan.

CAS Connect, de eerste dakventilator 'connected to the cloud'

De CAS 3.1 TOC en CAS 3.2 TOC hebben dezelfde voordelen als de Tijd- en Onderdrukversie (TO). De vier nieuwe modellen zijn compact, licht van gewicht, snel geïnstalleerd, betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk. Met de Connect-versie is echter nog meer mogelijk.

Één persoon inregelen

Een groot voordeel is het inregelen door één persoon, met behulp van de Itho Daalderop Service App. Dit in plaats van de gebruikelijke twee personen, waar bij het inregelen de ene persoon op het dak staat en de ander in de woning aanwezig is. Met de Connect-versie kan de installateur het inregelen van het ventilatiesysteem zelfstandig in de woning afronden, met behulp van een aantal eenvoudige stappen in de Installatie Wizard.

Projectvoorbereiding

Bij projecten met dakventilatoren kan op kantoor het project alvast worden voorbereid. Dit gebeurt in het beheerdersportaal, die te bereiken is via de zakelijke inlog op de website van Itho Daalderop. De Exceldata van het project met adresgegevens kan hier ingelezen worden. In de Service App kan de installateur die in bedrijf stelt vervolgens het project inclusief alle huis- of schachtnummers terugvinden. Hierdoor kan op het project nog sneller ingeregeld worden.

Settings

Tijdens het inregelen worden de settings bepaald, bijvoorbeeld de laagstand, hoogstand en het klokprogramma. Deze settings zijn indien gewenst na afloop nog aan te passen. Deze handelingen kunnen ook eenvoudig op afstand worden gedaan.

Storingsmeldingen via e-mail

Mocht er een storingsmelding optreden bij één van de dakventilatoren, dan ontvangt de onderhoudspartij hiervan automatisch een emailmelding. De melding bevat altijd het type storing en geeft precies aan welke dakventilator het betreft, waardoor de storing snel verholpen kan worden.

ithodaalderop.nl/casconnect