Productnieuws

Compact en nóg energie-efficiënter: Panasonic Aquarea J Generatie Mono-bloc R32 warmtepomp

Met de Aquarea J Generatie High Performance Mono-bloc met R32-koudemiddel haal je de meest energie-efficiënte en compacte warmtepomp in zijn soort in huis. Deze is zowel geschikt voor nieuwbouwwoningen als duurzame renovatieprojecten. Met een capaciteit van 5kW tot 9kW is de unit nauwkeurig af te stemmen op de behoeften waardoor de operationele kosten lager uitvallen dan bij andere oplossingen.

Verwarmen én koelen

De buitenunit van de J Generatie Mono-bloc is geschikt voor de productie van warm water en verwarming van zowel radiators als vloerverwarming. Het kan warm water leveren tot een temperatuur van 60°C bij buitentemperaturen tot -10°C. Naast verwarming en warm water, levert Aquarea in de zomermaanden ook koeling.

Eenvoudige installatie

De warmtepomp kan eenvoudig worden geïnstalleerd op locaties met beperkte beschikbare ruimte. Daarnaast bevindt het koudemiddel zich uitsluitend in de compacte buitenunit, wat koudemiddelleidingen overbodig maakt. In de woning zijn hierdoor alleen cv- en waterleidingen vereist.

Onderhoud op afstand

Verder kan het systeem met de Aquarea Service Cloud worden verbonden. Als installateur krijg je via dit platform op afstand toegang tot verwarmings- en koelsystemen van klanten. Zo kun je problemen sneller en in sommige gevallen zelfs volledig op afstand oplossen. Daarmee bespaar je niet alleen tijd en geld, maar vergroot je ook de klanttevredenheid.