Productnieuws

De Grundfos COMFORT PM-Range is uitgebreid

De Grundfos COMFORT PM-range is uitgebreid met een versie die een digitale timer heeft. Met deze timerbesturing wordt het werkgebied van de pomp binnen een vooraf ingestelde of gewenste tijdspanne vastgehouden. Dit zorgt voor maximaal comfort en tegelijkertijd energiezuinige werking van de pomp.

Nooit meer wachten op warmwater

60 seconden! Dat is de gemiddelde tijd die het duurt voordat er warm water uit de kraan stroomt in een woonhuis. Dit zorgt voor een verspilling van tijd, geld en duizenden liters schoon drinkwater per jaar. 

Met een Grundfos COMFORT pomp behoort dit allemaal tot de verleden tijd. De pomp zorgt ervoor dat warm water gecirculeerd blijft, zodat je direct warm water hebt wanneer je de kraan open draait. Voor jouw klanten levert dit een besparing op de waterrekening en een besparing in tijd op.

De digitale timer werkt als volgt

Met de timerbesturing wordt het werkgebied van de pomp binnen een vooraf ingestelde of gewenste tijdspanne vastgehouden. Dit betekent dat de pomp alleen werkt in periodes wanneer direct warm water gewenst is. Dat zorgt voor maximaal comfort en tegelijk voor een zeer energiezuinige werking.